文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 《反比例函数》复习学案

《反比例函数》复习学案

2010-2011学年度下学期期中考试

英语试题

注意:请同学们把答案做在答题卡上,试卷不交,只交答题卡。

(时间:120分钟总分:120分)

笔试(95分)

I、单项选择。(每小题各1分,计15分)

( )1.I think Jack Chan is a great actor,_______ my friends don’t like him.

A. and

B. but

C. or

D.so

( )2. --- What _____ your mother ______?

--- She’s a reporter.

A. does, do

B. are, do

C. do, do

D. are, does ( )3. Pandas are very _____ and ______. So we all like them.

A. friendly, ugly

B. cute, scary

C. dangerous, beautiful

D. shy, smart ( )4. --- Is there a pay phone _______ the neighborhood?

--- Yes, it’s on Center Street _______ the right.

A. in, on

B. on, in

C. in, in

D. on, on

( )5、-Where does your pen pal ? –He in Tokyo.

A. live; lives

B. live ; live

C. lives; live

D. lives; lives ( )6. Koalas are in _______.

A.China

B.Africa

C.Australia

D. the United States ( )7. People from Canada ______________ English and French.

A. say

B. talk

C. tell

D. speak

( )8. There ____________ a bank and two pay phones near here.

A. has

B. have

C. are

D. is

( )9. She wants to __________ a reporter because she likes __________ to people.

A. do, to talk

B. be, talking

C. see, saying

D. wait, to see ( )10. ---_______is the weather in Shanghai?

---_______windy.

A. What ; It’s

B. How ; It’s

C. How ; Its

D. What ; Its ( )11. The students often________ games after class. They ______ volleyball over there now.

A. play, are playing

B. are playing, play

C. play, play

D. are playing, are playing ( )12. Thank you for _____ the school play.

A. joining

B. to join

C. join

D. is joining

( )13.---Oh, hi, Jane!__________?--- Not bad.

A. How it is going

B. What are you doing

C. How is it going

D. What does she do?

( )14. Please be quiet. My little child _______.

A. go to bed

B. is sleeping

C. sleeps

D. going to school

( )15. ---Isn’t it cute?

---_______. I like it very much.

A.Yes,it isn’t

B.No,it is

C.Yes,it is

D. No, it isn’t.

II、完形填空(每小题各1分,计10分)

Many Americans like to have their vacation in 1 countries. One day an American 2 comes to China. This is her first time (次数) to China and she wants to 3 some friends there. She meets a Chinese. This Chinese wants to talk 4 with the American. When he sees her, he comes up, says “ 5 ” to her, then he begins his first talk with someone 6 an English-speaking country.

“How old are you?” the Chin ese 7 .

“I’m8 . Please don’t ask a lady (女士) about her 9 .” answers the woman.

The Chinese is surprised. He doesn’t know 10 . Can you help him?

( )1. A. an other B. the other C. other D. others

( )2. A. man B. boy C. woman D. child

( )3. A. have B. being C. do D. having

( )4. A. with English B. with Chinese C. in English D. in Chinese

( )5. A. OK B. hello C. sorry D. good-bye

( )6. A. to B. at C. of D. from

( )7. A. says B. tells C. talks D. speaks

( )8. A. sure B. shy C. happy D. sorry

( )9. A. dinner B. age C. job D. family

( )10. A. how B. why C. what D. where

III、阅读理解(每小题各2分,计20分)

A

Do you know that man? He is my uncle. His name is David Smith. He is forty-eight this year. He is a worker. He works in a Car Factory. His factory is not near his home. So he gets up early in the morning and takes a bus to work. At about seven thirty, he gets to his factory. He makes (生产) the parts (零件) of the car. He makes many every day. He works very hard. Everyone likes him and says he is a good worker. He has his lunch in the factory. He often plays basketball after work. In the evening, he learns Chinese at home. His Chinese is good, too. Sometimes he helps me with my Chinese. I like my uncle very much.

( )1. That man is ________________.

A. a teacher

B. a bus driver

C. a worker

D. a player

( )2. He ______________________________.

A. teaches Chinese in a school

B. works in a Car Factory

C. learns Chinese every day B. helps me with my Chinese every day ( )3. He goes to work __________________.

A. by bus

B. on foot

C. by taxi

D. by bike

( )4. He _________________ in the factory.

A. has dinner

B. plays basketball

C. sleeps

D. eats lunch ( )5. Which is not right?

A. Everyone likes my uncle

B. My uncle can speak Chinese

C. My uncle is very lazy in the factory

D. My uncle works very hard in the factory

B

SUNNY SCHOOL

We are a bilingual(双语) school for children of 6-15. We want a cook, a library assistant, a sports coach and a language teacher.

Job Age Language Skill

Other

terms

(其它条件) cook 25~40 Chinese

can cook Chinese and

Western(西方) food

healthy

library

assistant

20~35

Chinese,

English

has the knowledge(知

识) on all kinds of

books

careful

(仔细)

sports

coach(

教练)

20~40

Chinese,

English

major in(主修) P.E.

healthy,

strong teacher 30~45

Chinese,

English

major in English --

( )6. Who can’t go to Sunny School?

A. A four-year-old child.

B. An eleven-year-old boy.

C. A fifteen-year-old girl

D. An eight-year-old kid.

( )7. Who is not wanted by Sunny School?

A. A PE teacher.

B. An English teacher.

C. A library assistant

D. A math teacher. ( )8. We know ______ may not speak English in Sunny School.

A. the sports coach

B. the cook

C. the library assistant

D. the language teacher ( )9. The coach must major in _______.

A. Chinese

B. English

C. food

D. P.

E.

( )10. The Sunny School wants a teacher ________.

A. aged between 25 and 40

B. who can cook Western food

C. who is careful and strong

D. who can speak English and Chinese

IV、词汇(每小题1分,计10分)

1. I’m very h ____________ , I want some food to have.

2. The girl in red is w___________ TV in the room.

3. There are many yellow l___________on the ground.

4. How do you a____________ at the airport?

5. They are l_______on the beach in summer.

6. I like playing with ___________ (child) in the school very much.

7.Look. Mom _____________ (not run), she is walking.

8. I hope the____________ (begin) of our tour is happy.

9. The bank is __________(cross) from the supermarket

10. It’s prety____________ (wind ) in Shanghai .

V、补全对话(每小题各2分,计10分)

A: Excuse me. _____________________1_________________________________? B: Yes, I do. I have a girl pen pal.

A: __________________________2____________________________________?

B: She is from Sydney.

A: Where is Sydney?

B: It’s a city in Australia.

A: __________________________3_________________________________?

B: Yes. Koalas are from Australia. They sleep in the day and get up to eat leaves at night. A: That sounds interesting. And _________________4_______________________? B: It’s warn in winter and cool in summer.

A: _________________________5__________________________________.

B: You’re welcome.

A. Thank you for answering my questions.

B. Where are koalas from

C. Do you have a pen pal

D. What’s the weather like in Australia

E. Where is she from

F. Does Australia have any famous (出名的) animals

VI、完成句子,每空一词(每空1分,计10分)

1.学生们在水池里玩得很开心。

The students are _______ ________ in the pool.

2 .昆明的天气有风但是温暖。

The weather in Kunming is ________ but _________.

3. 你能告诉我去书店的路吗?

Can you tell me ________ ________ ________ the bookshop?

4. 他爸爸是做什么的?

________ ________ his father _________?

VII、句型转换(每小题各2分,计10分)

1 .My mother works in a restaurant.(划线部分提问)

________ does your mother __________?

2. Mary wants to be an actor. (改为一般疑问句)

_______ Mary _______ to be an actor?

3. I like pandas because they are very friendly. (就划线部分提问)

_______ do you ______ pandas?

4. They often play with the cute dog. (用now改写)

They ________ ________ with the cute dog now.

5. is, your, going, how, vacation (连词成句)

__________________________________________________________________? VIII、书面表达(10分)

根据表格中的信息提示写一篇小短文,介绍你最喜欢的动物,不少于40词。

A new animal in the zoo

We have a new animal in the zoo.

Animal: koala

Name: Paul

Age: 2 years old

From: Australia

Food: leaves

Look like: cute, friendly

Character: sleeps in the day; gets up and eats at night

中学七年级下英语监控测试答题卡

听力部分(每小题各1分,计5分)

1.__

2.

3.

4. 5

6. 7. 8. 9. 10.

11. 12. 13. 14. 15

16. 17. 18. 19. 20.

21 __ 22. 23. 24. 25

笔试部分

I. 1. 2. 3. 4. 5 6. 7. 8.

9. 10. 11. 12. 13. 14. 15

II. 1. 2. 3. 4. 5

6. 7. 8. 9. 10.

III. 1. 2. 3. 4. 5

6. 7. 8. 9. 10.

IV. 1. 2. 3. 4. 5

6. 7. 8. 9. 10. V.1. 2. 3. 4. 5

VI.1. 2.

3. . 4 . VII.1. 2.

3. 4.

5. ___________________________________________?

VIII.书面表达

中学七年级下英语测试答案

听力部分(每小题各1分,计5分)

1. _B_

2. A

3. B

4. A 5 C

6. B

7. C

8. C

9. A 10. C

11. C 12. B 13. A 14. A 15 B

16. B 17. C 18. C 19. B 20. B

21 _C_ 22. A 23. B 24. B 25 C

笔试部分

I. 1. B 2. A 3. D 4. A 5 A 6. C 7. D 8. D 9. B 10. B

11. A 12. A 13. C 14. B 15 C

II.1. C 2. C 3. A 4. C 5 B 6. D 7. A 8. D 9. B 10. B

III. 1. C 2. B 3. A 4. D 5 C

6. A

7. D

8. B

9. D 10. D

IV. 1. hungry 2.watching 3. leaves 4. arrive 5 lying

6. children

7. isn’t running

8. beginning

9. across 10. windy V.1. C 2. E 3. F 4. D 5 A VI.1. having fun 2. windy warm 3. the way to

4. What does do

VII.1. Where work 2. Does want 3 Why like 4. are playing

5. How is your vocation going?

VIII.(略)