文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > (完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案

(完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案

翰林辅导班初二英语下学期期末试卷笔试部分

一. 单项选择:(12分)

1. How I wish I ___________!

A. can play piano

B. can play the piano

C. could play piano

D. could play the piano

2. All of us have learned English ______ almost five years.

A. since

B. from

C. before

D. for

3. I _______ have supper at 5:30 p.m. every day. But now I _______ having supper at 6:30 p.m.

A. was used to, used to

B. used to, was used to

C. used to, am used to

D. am used to, was used to

4. She is ill. She is ________ weak ________ walk.

A. so, that

B. to, too

C. so, to

D. too, to

5. The doctor operated ________ twenty patients every day.

A. on

B. to

C. at

D. in

6. Rose didn’t go to the park yesterday ________ she was very busy.

A. so

B. because of

C. because

D. so that

7. All we need is enough time to ________ with our work.

A. put on

B. carry on

C. turn on

D. try on

8. The teacher told us that the earth _______ around the sun.

A. goes

B. went

C. going

D. to go

9. We hope people will support our work by _________ donations to ORBIS.

A. to send

B. sends

C. sending

D. sent

10. __________ useful information!

A. What a

B. What

C. How a

D. How

11. He is a ______________ boy who likes swimming.

A. thirteen years old

B. thirteen-years-old

C. thirteen-year-old

D. thirteen-year-old

12. The places you have visited _________ bright purple.

A. are marked in

B. mark in

C. are marked for

D. mark for

二. 英译配对:(5分)

1. fall asleep(例)____b___ a. of any time

2. all-time _________ b. begin to sleep

3. earn _________ c. people who are ill, especially in hospitals

4. patients _________ d. people who like somebody or something very much

5. fans _________ e. the state of not being able to see

6. blindness _________ f. get

三. 动词填空:(8分)

1. The new CD player ____1____ to Mr. Lin now.(belong)

2. How long ___2____ you ____2____ in this school since you came to this city?(work)

3. I think he has kept ____3____ here for five hours.(wait)

4. I _____4____ a book in my office yesterday.(leave)

5. Computers _____5_____ in many ways.(use)

6. It was my job ____6_____ each star to everyone.(introduce)

7. I hope _____7_____ you with your English. (help)

8. She ____8____ TV when her mother came back home.(watch)

四. 完成句子:(15分)

1. 张夫人过去常把钱花在服装上。

Mrs Zhang ___1____ ___2___ ____3____ her money on clothes.

2. 在剧中,他将扮演的角色是医生。

In the play, he will ____4____ the ____5____ ____6____ the doctor.

3. 我们必须记着为希望工程筹集捐款。

We must remember ____7____ ____8____ ____9____ for Project Hope.

4. 我们从当地企业那获得了很大支持。

We had a lot of ____10____ ____11____ ____12____ businesses.

5. 人们肯定很感激你们。

People must ____13____ very ____14____ ____15____ you.

五. 完形填空:(20分)

Food is very important. Everyone needs to ____1____ well if he or she wants to have a strong body. Our minds also need a kind of food. This kind of food is _____2____. We begin to get knowledge even when we are very young. Small children are ____3____ in everything around them. They learn _____4____ while they are watching and listening. When they are getting older, they begin to ____5____ story books, science books…, anything they like. When they find something new, they love to ask questions and ____6____ to find out the answers.

What is the best ___7___ to get knowledge? If we learn ____8____ ourselves, we will get the most knowledge. If we are always getting answers from others and do not ask why, we will never learn well. When we study in the _____9_____ way, we will learn more and understand _____10_____.

1. A. sleep B. read C. drink D. eat

2. A. sport B. exercise C. knowledge D. meat

3. A. interested B. interesting C. weak D. better

4. A. everything B. something C. nothing D. anything

5. A. lend B. read C. learn D. write

6. A. try B. have C. swim D. wait

7. A. place B. door C. way D. lessons

8. A. on B. with C. to D. by

9. A. wrong B. right C. bad D. difficult

10. A. harder B. much C. better D. well

六. 阅读理解:(20分)

A

Do you keep goldfish?

A goldfish has two eyes. It has a mouth. A goldfish has fins. It has one fin on its back. It has a tail. Its fins and tail help it to swim. Fish swim in water and the water has some air in it. Goldfish eat fish-food. They don’t eat a lot. Little worms(虫)are good for goldfish but bread is not. They will eat bread but it is not good for them. So don’t feed goldfish on bread.

Goldfish have to have clean water. Green water weeds(水草)help to make water clean. Baby goldfish are not red. They are brown. But when they are big, they will be gold or orange or red.

1. Which of the following is NOT TRUE?

A. A goldfish has two eyes.

B. A goldfish has a mouth.

C. A goldfish has only one fin.

D. A goldfish has a tail.

2. Goldfish swim ___________.

A. with the help of its fins and tail

B. with the help of its mouth

C. with the help of its tail only

D. with the help of its fins only

3. This passage tells us not to feed goldfish on _________.

A. fish-food

B. bread

C. little worms

D. water

4. When goldfish are small, they are ________.

A. red

B. gold

C. yellow

D. brown

5. Goldfish ____________.

A. eat a lot

B. have to live in clean water

C. don’t eat little worms

D. have to live in green water

B

One morning in April, Jim Reed checked his E-mail. It was from a woman in Pittsburgh, Pennsylvania. He had talked to her on E-mail many times in the last ten days. All the other messages were fun and interesting to read. This message was different.

The message said, “Good-bye loved kowihn yu I am leaving.”

Mr. Reed was frightened by the message. He tried to understand the words that were not spelled right. He quickly wrote a message to his new friend.

“What do you mean by the message you just sent me?”

He waited but did not get an answer. He wrote back, “Please talk to me.”

Finally, she wrote, “I am falling asleep what it say gildye tiny friends.”Mr. Reed thought hard about this message. “Is she going to kill herself?”he thought.

“What is your phone number?”he typed. The woman sent a phone number. Mr. Reed called At first the phone was busy. Then it just rang and rang. He called the police in Pittsburgh, and told them his story. Then he faxed them what his friend wrote.

The police and paramedics(医护人员)quickly went to the woman’s house. When she didn’t answer the doorbell, they broke in. They found her on the floor near the computer. She told them, “I took 60 pills,”The paramedics rushed her to the hospital.

“Mr. Reed did a great job of saving this woman.”The police captain said. “If he hadn’t guessed at the e-message, she would be dead now.”The woman is fine now, and she thanks Mr.

Reed for saving her life.

1. Mr. Reed talked with the woman ____________.

A. by telephone

B. on the Internet

C. at his home

D. in the office

2. The e-message he found was strange because _________.

A. it was fun to read

B. it was not interesting like usual ones

C. the woman wrote nothing

D. the woman wrote it ten days ago

3. As soon as Mr. Reed read the e-message, he ___________.

A. wrote back to ask about the meaning of the message

B. called the policeman himself

C. went to save the woman himself

D. felt frightened and turned off the computer

4. The woman wanted to __________.

A. say goodbye to Mr. Reed

B. sleep for a whole day

C. kill herself by taking pills

D. make fun of Mr. Reed

5. What’s the best title(题目,标题)of the passage? _____________.

A. A Woman Kills Herself

B. A Man Saves His E-Mail Friend

C. An Interesting Message

D. Two Good Friends

七. 作文:(20分)

(完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案

请根据表格内容写一份倡议书,号召大家踊跃参加捐款活动。文章开头已给出。要求:语句通顺,字数60~80字。

Wang Jun is a student of No. 1 Middle School. ___________________________________

___________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________

No. 1 Middle School

笔试部分

一. 选择:(12分)

1. D

2. D

3. C

4. D

5. A

6. C

7. B

8. A

9. C 10. B 11. C 12. A

二. 英译配对:(5分)

2. a

3. f

4. c

5. d

6. e

三. 动词填空:(8分)

1. belongs

2. have…worked

3. waiting

4. left

5. are used

6. to introduce

7. to help 8. was watching

四. 完成句子:(15分)

1. used to spend

2. play role of

3. to raise money

4. support from local

5. be grateful to

五. 完形填空:(20分)

1. D

2. C

3. A

4. B

5. B

6. A

7. C

8. D

9. B 10. C

六. 阅读理解:(20分)

A

1. C

2. A

3. B

4. D

5. B

B

1. B

2. B

3. A

4. C

5. B

七. 写作:(20分)

Wang Jun is a student of No. 1 Middle School. He is sixteen years old. He studies hard and does well in his lessons. His father is a worker and his mother is a housewife. Now, he is ill in hospital, But his family is so poor that they don’t have enough money to treat him. I hope all of us can raise money to help him. The charity acti vity will be held on the playground of No. 1 Middle School on the morning of June, 30th, 2005. I hope everyone can take an active part in the activity.

2014人教版八年级下英语期末考试试题及答案
京翰教育 / 人教版八年级下英语期末考试试题 姓名 一、单项选择: ( ) 1. Mo Yan is one of most popular writers in the world. ......
(完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案
(完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。翰林辅导班...
人教版八年级下册英语期末试卷及答案
人教版八年级下册英语期末试卷及答案_初三语文_语文_初中教育_教育专区。学校 2016-2017 祥云剑桥外语学校 : 八年级英语(下)期末考试题 (卷面分 3 分,总分 100......
人教版初二英语下册期末试卷及答案
人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。翰林辅导班初二英语下...
人教版初二下册英语期末试卷及答案
人教版初二下册英语期末试卷及答案 考生注意: 1.考试时间 120 分钟. 2....
最新人教版初二英语下册期末试卷及答案
最新人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。精品文档 初二英...
人教版初二英语下册期末试卷及答案范文
人教版初二英语下册期末试卷及答案范文_英语_初中教育_教育专区。翰林辅导班初二英...
人教版八年级下册英语期末试卷及答案
学习资料收集于网络,仅供参考 人教版八年级下册英语期末测试卷 (满分 100 分...
(完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案
(完整版)人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。翰林辅导班...
最新人教版八年级英语下册期末试题及答案
最新人教版八年级英语下册期末试题及答案_政史地_初中教育_教育专区。人教版八年级...
最新人教版初二英语下册期末试卷及答案
最新人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区 人阅读|次下载 最新人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。___ 初二英语下学......
【最新】人教版八年级下册英语期末试卷及答案
【最新】人教版八年级下册英语期末试卷及答案_五年级语文_语文_小学教育_教育专区。学 校 : 八年级英语(下)期末考试题 笔试部分 二.单项选择(15 分) ( )21.......
(完整版)新人教版八年级下册英语期末试卷及答案
人教版八年级下册英语期末测试卷 (满分 100 分 时间 80 分钟) 姓名:_...
人教版初二英语下册期末试卷及答案
人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。初二英语下学期期末试...
最新人教版八年级下册英语期末试卷及答案
___ 学校 2016-2017 祥云剑桥外语学校 : 八年级英语()期末考试...
人教版初二英语下册期末试卷及答案
人教版初二英语下册期末试卷及答案单项选择:(12 分) 1、How I wish...
人教版初二英语下册期末试卷及答案
人教版初二英语下册期末试卷及答案_英语_初中教育_教育专区。初二英语下学期期末试...
2018新人教版八年级下册英语期末试卷及答案
人教版八年级下册英语期末试卷及答案只有一条路不能选择——那就是放弃的路;只有一条路不能拒绝——那就是坚持的 路 。祝你八年级英语期末考试取得好成绩 ,......
人教版八年级下册英语期末试卷及答案
精品文档 人教版八年级下册英语期末测试卷 (满分 100 分 时间 80 分钟)...
人教版初二下册英语期末试卷及答案
人教版初二下册英语期末试卷及答案 考生注意: 1.考试时间 120 分钟. 2....