文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 《大学英语2》(新)第二套作业(第五~八单元)

《大学英语2》(新)第二套作业(第五~八单元)

1、––Dad: Could you run over to the store right away? We need a few things. ––Son:____

回答正确

A: Yes, I could. I want to play football.

B: All right. What do you want me to get?

C: For me, running is not a problem. I’d like to do exercises.

D: Yes, storing a few things away is quite necessary, right?

答案:

B

有疑问去论坛

2、Kate learns chemistry ______ in our class.

回答正确

A: more carefully

B: the most carefully

C: more careful

D: the most careful

答案:

B

有疑问去论坛

3、––Waiter: Welcome sir, may I help you?

––Customer:____ .

回答正确

A: Thank you. I’ll have fried tofu and stir-fried cauliflower.

B: Sorry. I don’t need your help, thank you.

C: If you want to help me, I’ll be glad to accept it.

D: Yes, please. I’d like a hamburger and a chocolate shake.

答案:

D

有疑问去论坛

4、______ I know, he has been abroad.

回答正确

A: As far as

B: As soon as

C: As well as

D: As much as

答案:

A

有疑问去论坛

5、I want ______ movies because it can help me feel relaxed.

回答正确

A: watch

B: watching

C: watched

D: to watch

答案:

D

有疑问去论坛

6、––Robert: I’m going to the cinema this evening.

––Bill: ____

––Robert: It’s a Western “Cowboy Comes Home”.

回答正确

A: What’s on?

B: What’s in?

C: What is acted?

D: What is perform?

答案:

A

有疑问去论坛

7、I had better explain that I was a ______ visitor to the headmaster’s study. 回答正确

A: rare

B: silly

C: strange

D: frequent

答案:

D

有疑问去论坛

8、––Anderson: Hello. I’m Nigel Anderson. Let me get you some more to drink.

––David: Not at the moment, thank you. ____

回答正确

A: How do you do?

B: How are you?

C: I’m glad to meet you.

D: I’mDavid Brown.

答案:

D

有疑问去论坛

9、––Jenny (Treading on someone’s foot):____I hope I haven’t hurt you.

––John: It’s all right.

回答正确

A: Oh, I’m sorry.

B: Oh, I’m regretful.

C: Oh, excuse me.

D: Oh, forgive me.

答案:

A

有疑问去论坛

10、While I was still a boy, I came ______ the conclusion that there were three grades of thinking.

回答正确

A: of

B: at

C: to

D: on

答案:

C

有疑问去论坛

11、––Salesman: Good morning. Planning to buy a new car today?

––Customer: ____.

––Salesman: What kind of car are you looking for?

––Customer: Something that has enough room for my family.

回答正确

A: I'm just looking everywhere

B: I'm just looking around

C: I'm just looking here and there

D: I' m just looking all the cars

答案:

B

有疑问去论坛

12、Martin stood ______ his shirt by the window.

回答正确

A: with

B: at

C: in

D: at

答案:

C

有疑问去论坛

13、––Clerk: Good morning. Can I help you?

––Mr. Liu: Yes, I'd like a one-way ticket to Manchester 8: 15 tomorrow evening. ––Clerk: Fifteen pounds, please.

––Mr. Liu:____.

回答正确

A: Here it is

B: There is the payment

C: Here you are

D: Take the payment, please

答案:

C

有疑问去论坛

14、Her fingers outside her woolen mittens were numb ______ the cold.

回答正确

A: in

B: on

C: at

D: with

答案:

D

有疑问去论坛

15、––Frank: We haven't got together for a long time. How about lunch next week?

––Nick: I' m pretty tied up all next week. How about we plan on two weeks from today?____.

––Frank: OK Wednesday in two weeks.

回答正确

A: I can reach it on that Wednesday

B: I can get it on that Wednesday

C: I can assure it on that Wednesday

D: I can make it on that Wednesday

答案:

D

有疑问去论坛

16、––Host: Jack, come and sit in the sofa. Dinner will be ready in a minute. Could I get you something to drink?

––Guest: ____.

回答正确

A: No, don’t trouble. I’ve drunk enough

B: No, you couldn't. I'm not thirsty

C: Yes, you could. I’d like some Coca cola

D: Yes, please. I'd like some Sprite

答案:

D

有疑问去论坛

17、––Jerry: Hi, mom. I'd like you to meet my girlfriend, Tanya Trench. Tanya, this is my mother.

––Tanya: How do you do, Mrs. Miller.

––Mother: How do you do?

––Tanya: I' m glad you can join us. ————.

回答正确

A: Take is easy

B: Make yourself at home

C: Please feel natural

D: Feel all right here

答案:

B

有疑问去论坛

18、––Sophia: Hey,—————?

––Teresa: I wish I could. But I really have to stay in and finish my paper tonight. ––Sophia: Oh, maybe some other time, then.

回答正确

A: can I come to visit you tonight

B: shall we have a barbecue some day this week

C: Lisa will leave Chicago tonight. Shall we go to see him off

D: would you like to go to cinema with me tonight

答案:

D

有疑问去论坛

19、––Kate: Do you have to have that TV on quite so loud?

––Mike:____. Is it bothering you?

––Kate: Yes, I’m trying to sleep.

回答正确

A: Oh, excuse me

B: Oh, I’m sorry

C: No, I don’t

D: Yes, I have to

答案:

B

有疑问去论坛

20、The woman can’t find her keys, so she looks ______.

回答正确

A: happy

B: nice

C: worried

D: excited

答案:

C