文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 新视野大学英语介词填空(附答案)

新视野大学英语介词填空(附答案)

Fill in the Blanks (with the right preposition or adverb)

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. If someone deals (1) a punishment or harmful action, they punish or harm someone. Correct answer: out

2. "Never mind, I won't tell (1) you," he promised.

Correct answer: on

3. "I'll tell (1) you when Mummy's back," the boy threatened.

Correct answer: on

4. I don't know where that old story came from, I've never been able to track it (1).

Correct answer: down

5. The computer is down again. I need to get someone to track (1) the source of the problem. Correct answer: down

6. If you decide you don't want to see your grandmother until she changes, then your mother should respect that; after all, you should both be allowed to work (1) your relationship with this woman in your own way.

Correct answer: out

7. I still find it hard to work (1) why the leadership was so keen to get rid of me.

Correct answer: out

8. Come (1), it doesn't take a genius to work out what the problems are.

Correct answer: along

9. Come (1), Jane, have a taste and you'll know how sweet it is.

Correct answer: along

10. The weak points in the article were eagerly picked (1) by some critics.

Correct answer: on

11. I don't know why I've been picked (1) by the head of the department.

Correct answer: on

12. You could try out your reactions to being (1) your own, and also give your husband a chance to experience life without you.

Correct answer: on

13. "He could have been doing research (1) his own," his teacher reflected.

Correct answer: on

14. If a situation or what someone says hits (1), people accept that it is real or true, even though it may be painful for them to realize.

Correct answer: home

15. The chairman felt more confident when he was told that his speech hit (1).

Correct answer: home

16. The man entered the country (1) disguise and no one knew he was there.

Correct answer: in

17. These days so many "social" activities are really businesses which function (1) disguise. Correct answer: in

18. There is another film to reckon (1), and it is not an easy one to forget.

Correct answer: with

19. If you say that there is someone or something to be reckoned (1), you mean that this person or thing must be dealt with and doing so will be difficult.

Correct answer: with

20. One of Africa's leading churchmen has called (1) the government to surrender.

Correct answer: on/upon

21. Whenever there is a conflict, he is called (1) to resolve it.

Correct answer: on/upon

22. If you get (1) a difficult or unpleasant period of time, you manage to live through it. Correct answer: through

23. It seems that they can't get (1) a day without arguing.

Correct answer: through

24. At the 60th anniversary of the end of World War II, he urged people not to give up (1) peace efforts.

Correct answer: on

25. My teacher gave up (1) me when I failed in the entrance examinations.

Correct answer: on

26. If an organization or system falls (1), it becomes disorganized or unable to work effectively, or breaks up into its different parts.

Correct answer: apart

27. They have tried everything to prevent their marriage from falling (1).

Correct answer: apart

28. Every time they went dancing they ended (1) quarreling.

Correct answer: up

29. You may end (1) doing simple jobs, but many agencies will train you to do word processing and other computer skills, so do not think this training is nothing.

Correct answer: up

30. Sean's a fast thinker, and he acts (1) impulse.

Correct answer: on

31. (1) impulse, she enrolled in the MA program of English literature at Peking University. Correct answer: On

32. I don't want to mislead you (1) thinking that translation is easy; it is in fact a very competitive job.

Correct answer: into

33. Does the book, with its positive view of people, mislead one (1) thinking that a person is always good?

Correct answer: into

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. People who work outdoors all the time are more (1) risk than people work indoors.

Correct answer: at

2. All these factors make smokers more (1) risk of developing various forms of lung disease. Correct answer: at

3. (1) an effort to control their weight, some people, especially women, refuse to eat red meat. Correct answer: In

4. Apparently (1) an effort to impress his beloved, Van Gogh made a tiny drawing of the house, 87 Hackford Street, Brixton, which still survives.

Correct answer: in

5. A number of scientific studies show that exercise may power (1) the brain just as it strengthens the heart and lungs.

Correct answer: up

6. To increase production, they have to power (1) the machine.

Correct answer: up

7. These studies focus primarily (1) how old people improve their balance through practicing

Correct answer: on

8. Marx's work in Capital is focused (1) the nature of the social relationship which existed between workers and capitalists.

Correct answer: on

9. Seniors who engage (1) regular physical activity do better in keeping their bodies in balance. Correct answer: in

10. People do not need to be students to engage (1) study.

Correct answer: in

11. The general manager is most grateful for the generous support that has led (1) this successful result.

Correct answer: to

12. Questions about the reason for the failures of the British economy led (1) a wide variety of diagnoses by economists.

Correct answer: to

13. It has been discovered that sea level went (1) by 24 metres in less than 1,000 years. Correct answer: up

14. A meal would usually only cost about 50 yuan but they noticed how the prices went (1) if they accompanied foreign friends there.

Correct answer: up

15. She took (1) a few deep breaths, like a singer preparing for a song.

Correct answer: in

16. She felt her face go hot with embarrassment as he straightened up and gave her a piercing look that took (1) everything about her appearance.

Correct answer: in

17. We have tried to sum (1) the bits of information which we have for the last three days to come to some conclusion.

Correct answer: up

18. So to sum (1), if we want to help ourselves towards a healthy heart and a long and happy life we need to get regular exercise and stop smoking.

Correct answer: up

19. Carpet shops are normally separated (1) those which specialize in old and historic items, and those which specialize in contemporary ones.

Correct answer: into

20. In principle, skills are impossible to be separated (1) independent parts, as they are integrated and interactive by their nature.

Correct answer: into

21. According to the professor, children everywhere go (1) remarkably similar learning stages. Correct answer: through

22. Those who have watched a loved one go (1) the experience of a major and dangerous operation will understand what the next few weeks were like.

Correct answer: through

23. What they said does not apply (1) matters of general interest, although some senior officers appear to have some strange understanding of their own.

Correct answer: to

24. The same applies (1) the viewpoint that religion cannot be divorced from a form of morality.

Correct answer: to

25. The journal carried a study (1) a team from the Yale University School of Medicine that indicates physical exercise may beneficial (2) the brain.

Correct answer: (1) by; (2) to/for;

26. Any additional iron loss (1) exercise may be enough to tip a woman (2) the edge into a more serious deficiency.

Correct answer: (1) from; (2) over;

27. The average woman takes (1) only two thirds of the recommended daily allowance (2) iron. Correct answer: (1) in; (2) of/for;

28. Physical exercise may result (1) iron loss (2) a variety of mechanisms.

Correct answer: (1) in; (2) through;

29. (1) unknown reasons, his iron reserves have gone to zero.

Correct answer: For

30. Keeping a proper amount of stored iron (1) the blood is very important to athletes. Correct answer: in

31. Iron deficiency can be corrected (1) modifying one's diet.

Correct answer: by

32. If possible, always cook your food (1) iron pans.

Correct answer: in

Correct answer: about

34. Scientists tend to do experiments (1) rats before they apply their research (2) humans. Correct answer: (1) on/with; (2) to;

35. (1) contrast, he got the lowest mark of the class in the recent Band 4 examination.

Correct answer: In/By

36. Vigorous physical exercise may be good for students (1) the same way that skill-based exercise is.

Correct answer: in

37. In the past, some scientists attributed the reduction (1) mental function (2) getting old. Correct answer: (1) of/in; (2) to;

38. When asked to explain why his iron level was so low, the doctor pointed (1) poor diet. Correct answer: to

39. Now people come to realize that it's wrong to believe that the academic edge gained by participating (1) sports comes from the increased self-confidence and the better mood.

Correct answer: in

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. The school operates (1) the principle that values are the first, most important lesson. Correct answer: on

2. The manager said that they operated (1) the basis that they trusted everybody.

Correct answer: on

3. They agreed (1) writing to exert themselves to meet the requirements of the school.

Correct answer: in

4. They agreed (1) rejecting the balance of power as a hopelessly inefficient mechanism for this purpose.

Correct answer: in/on/upon

5. The Japanese insist (1) having a job done well no matter how much time is required. Correct answer: on

6. She insisted (1) having wine with the meal, and as I hadn't had a drink in a long time, it made me feel rather uneasy.

Correct answer: on

economic and social class divisions as the basis of politics.

Correct answer: on

8. In believing my parents, I was forced (1) the position of not believing in myself.

Correct answer: into

9. She says that many women are being forced (1) arranged marriages, homelessness and denial of education.

Correct answer: into

10. The students are asked to make evaluations of the teachers (1) a scale from zero to ten. Correct answer: on

11. The importance of each source was measured (1) a scale of 1 (extremely important) to 5 (of no importance).

Correct answer: on

12. The police officer claimed success (1) the action against drug sales last week.

Correct answer: with

13. Your success (1) your weight control program will make you healthy and fit enough to enjoy many different aspects of life.

Correct answer: with

14. The idea that success is measured (1) growth, not academic achievement, is controversial. Correct answer: by

15. A country's power can be measured (1) its military and economic resources and growth in markets.

Correct answer: by

16. I don't think he's superior (1) us just because his father is an important man.

Correct answer: to

17. The new class plan is potentially superior (1) the old one because it will produce better-educated students.

Correct answer: to

18. Cultural factors affect management behavior (1) many ways.

Correct answer: in

19. These two Americans differ (1) many ways, but they are alike in never having known defeat.

Correct answer: in

Correct answer: to

21. Within the last two decades, the new approach (1) this subject has assumed great influence. Correct answer: to

22. There was a drive (1) academic achievement among students.

Correct answer: for/towards

23. And in government, we are leading a drive (1) quality throughout our public services. Correct answer: for

24. Because of the difference in emphasis, time is seen (1) a different perspective.

Correct answer: in/from

25. You are now able to see the problem (1) a higher perspective, knowing that you have created it for a reason.

Correct answer: in/from

26. The plans are being prepared (1) quite a good pace.

Correct answer: at

27. It looks as if old hospitals are being replaced (1) a reasonable pace.

Correct answer: at

28. (1) that I mean a particular pattern of management behavior develops from cultural forces. Correct answer: By

29. What we need is to put more focus on creating brand-consciousness, and (1) that I mean everything that makes up a brand, such as style, color, fashionableness, image, and quality. Correct answer: by

30. She has received considerable publicity (1) her excellent performance in the film The Last Flower.

Correct answer: for

31. What they have done creates good publicity (1) them as well as being good for the community.

Correct answer: for

32. The teaching program was adopted (1) the protests of parents.

Correct answer: over

33. (1) the student to gain admission, parents also must agree to accept and demonstrate the school's philosophies and outlook.

Correct answer: For

34. I wouldn't say he is honest; he still owes me $500 (1) my work in his store.

Correct answer: for

35. In the "I to you" approach, decision-making proceeds (1) top management.

Correct answer: from

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. The instructions were comprised (1) two A5 sheets of paper, half of which were pictures. Correct answer: of

2. If you are turned (1) for a grant or loan or you are unhappy with the amount given, you should try to think of some other way.

Correct answer: down

3. Murder, the criminal felt, was a winter occupation—dark deeds were suited (1) dark months. Correct answer: to

4. A number of race horses have been named (1) dancers.

Correct answer: after

5. They all looked too tired to be bothered (1) any joking.

Correct answer: with/by

6. He was supposed to come yesterday, but never showed (1).

Correct answer: up

7. It was a story close to his heart and dated (1) to 1964, before the Vietnam War was being viewed in quite different ways.

Correct answer: back

8. The home industry career is taking (1) along with the development of IT technology. Correct answer: off

9. Many of the officials in Moscow who approved (1) the experiment were not qualified to weigh up its dangers.

Correct answer: of

10. The company could go (1) without applying for a license but it had to consider the consequences.

Correct answer: ahead

11. The speed of her rise (1) fame has been astonishingly rapid.

Correct answer: to

12. But, he believes, if you don't throw up a lot of bad ideas you are unlikely to come (1) with some better ones either.

Correct answer: up

13. Here is a doll for your daughter to play (1).

Correct answer: with

14. He crossed the street and walked (1) the edge of Central Park.

Correct answer: alongside

15. The Women's Movement in that city was influential (1) bringing women's issues into public consciousness.

Correct answer: in

16. He sent the paintings to the exhibition but none were (1) sale.

Correct answer: for

17. It is our task to liberate people (1) poverty.

Correct answer: from

18. The photographer took half an hour posing the boys and girls (1) the picture.

Correct answer: for

19. Famed artist James Earle Fraser went (1) tradition by using three actual American Indians (2) models for his creation.

Correct answer: (1) against; (2) as;

20. The novel is about a young man who is in love (1) a girl his parents do not approve (2). Correct answer: (1) with; (2) of;

21. A deep affection grew in the father (1) the son.

Correct answer: for

22. It is necessary for a party in power to form an alliance (1) other parties to control the country.

Correct answer: with

23. It was in the 1930s that she rose to fame and fortune (1) a writer.

Correct answer: as

24. In the painting he used his dentist (1) the grave farmer.

Correct answer: for

25. The directors sold the business (1) $15 million.

Correct answer: for

26. The coach of the football team continued the contract (1) the club for another four years. Correct answer: with

27. "You're" is short (1) "you are".

Correct answer: for

28. A teacher (1) his fifties came into the classroom and told the boys to be quiet.

Correct answer: in

29. Greeting cards seemed a come-down (1) her high expectation, but the advice contained within the cards stayed (2) her.

Correct answer: (1) from; (2) with;

30. Houses are not available (1) the price range they are looking for.

Correct answer: in

31. A worker (1) overalls came into the garden and began to water the flowers.

Correct answer: in

32. Having the kitchen work done, she declared, "I'm ready to go (1) now."

Correct answer: out

33. A later job (1) a designer at an advertising agency taught her (2) the business of art. Correct answer: (1) as; (2) about;

34. During the trip (1) the mountains, our car broke down twice.

Correct answer: to

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. The monkey reached out its hand (1) the banana.

Correct answer: for

2. He reached out (1) the book and took it from Melissa before she could change her mind about giving it away.

Correct answer: for

3. Jim bent (1) the ground to pick up the magazine.

Correct answer: to

4. When he bent (1) the floor and picked up her dress, she knew he was being particularly kind to her at the moment.

Correct answer: to

Correct answer: towards/to

6. Her blue eyes were cold as ice as she turned (1) her husband, demanding an answer. Correct answer: towards/to

7. All these come down (1) one question: Are common people able to afford cars?

Correct answer: to

8. In short, it came down (1) this: that he felt meaningless and empty unless he could become a millionaire overnight.

Correct answer: to

9. Smokers are barred (1) the non-smoking area.

Correct answer: from

10. In ancient times, women with no children were barred (1) celebrations.

Correct answer: from

11. They have many more management techniques, which we didn't have and of course they've got new ideas of management coming (1) as well.

Correct answer: along

12. An old man was coming (1) the road.

Correct answer: along

13. Gone are the days when fresh vegetables are hard to come (1) in the winter.

Correct answer: by

14. Foreign exchange is hard to come (1) in this country.

Correct answer: by

15. Pull (1) a chair to the table and join the conversation, will you?

Correct answer: up

16. Please wait patiently; the patient is too weak to go (1).

Correct answer: on

17. The doctor is treating the patient (1) the new medicine made in the United States.

Correct answer: with

18. She felt about in the dark (1) the light switch.

Correct answer: for

19. We know (1) the application that he had stayed in Yale University for 10 years.

Correct answer: from

20. No, I didn't buy the book. I received it (1) the writer as a gift.

Correct answer: from

21. I remember the bitterness of hard days (1) past experience in the countryside.

Correct answer: from

22. The police officer put (1) his hat and left his car to look (2) the neighborhood for the escaped criminal.

Correct answer: (1) on; (2) around;

23. Go (1) on for about two miles until you come to some traffic lights.

Correct answer: straight

24. One single tear flows (1) her left eye, (2) her cheek and (3)onto the pillow.

Correct answer: (1) from; (2) across; (3) down;

25. Assume (1) a moment that your 90-year-old mother has recently suffered a stroke. Correct answer: for

26. Children learn to do things (1) their own.

Correct answer: on

27. Boys and girls are supposed to be dependent (1) their parents.

Correct answer: on

28. He tried (1) vain to pass the examination.

Correct answer: in

29. A couple days after the operation I sat down (1) her and explained the situation.

Correct answer: with

30. They captured the town and soon withdrew (1) it.

Correct answer: from

31. The patient was too weak to swallow anything and so had to be fed (1) a tube.

Correct answer: through

32. He inserted a piece of paper (1) her hand and then left.

Correct answer: into

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. It's possible to weld stainless (不锈钢) steel (1) ordinary steel.

Correct answer: to

2. They failed to agree (1) the location of the meeting to be held on Monday.

Correct answer: on

3. Shall I compare you (1) a summer's day?

Correct answer: to

4. About five billion years ago the Earth was formed (1) a rotating, circular cloud of dust and gases.

Correct answer: from

5. Men are able to have more control (1) their surroundings than any other animals on Earth. Correct answer: over/of

6. What would the earth be if all its resources were used (1)?

Correct answer: up

7. All natural systems tend (1) balance among opposing factors or forces.

Correct answer: toward/towards

8. The police suspected him (1) having a part in the jewel robbery.

Correct answer: of

9. Parents must answer (1) their children's actions.

Correct answer: for

10. In the market most clothes are sold (1) a great profit.

Correct answer: at

11. My niece (侄女) reminds me (1) my sister as she looks like her mother so much.

Correct answer: of

12. He's hidden the knife (1) his small son to keep him from getting it and hurting himself. Correct answer: from

13. The students are invited to call (1) the professor.

Correct answer: on/for

14. The village was named (1) the hero who gave his life for the educational cause.

Correct answer: after

15. Can you tell me where I can let (1) my firecrackers (鞭炮)?

Correct answer: off

16. Although the false bank notes fooled many people, they did not stand up (1) close examination.

17. Hospital doctors don't go out very often as their work takes (1) all their time.

Correct answer: up

18. If I go out tonight, I'll ask my sister to attend (1) the baby.

Correct answer: to

19. Normally at night hens keep their feet (1) a pole or branch.

Correct answer: on

20. Many workers came (1) of factories and marched into the streets.

Correct answer: out

21. Houses (1) different patterns are being constructed in the development zone.

Correct answer: in

22. The amount of iron (1) this vegetable is very high.

Correct answer: in

23. Concrete pillars for highway bridges are enclosed (1) steel.

Correct answer: in

24. Computers are now quite popular. People have them at home and (1) work.

Correct answer: at

25. I was not impressed by the proportion of teachers (1) students.

Correct answer: to

26. She finds it difficult to keep her feelings (1) control.

Correct answer: under

27. The amount of water cleaned (1) natural processes cannot meet the demands from humans. Correct answer: through/by/with

28. The little boy was running wildly (1) the direction of the lake.

Correct answer: in

29. It's no use ringing me at the office this week because I'm (1) holiday.

Correct answer: on

30. California is known (1) its fruits.

Correct answer: for

31. We should never judge a person (1) his look.

Correct answer: by

32. I don't believe you made the pot (1) hand.

Correct answer: by

33. The doctor's devotion (1) his patients moved us deeply.

Correct answer: to

34. We celebrate Mother's Day (1) honor of our mothers.

Correct answer: in

35. The population of the world is growing (1) a dangerous rate.

Correct answer: at

36. Alice went to the teacher's office to ask for the answer (1) the question.

Correct answer: to

37. He told his wife that he would be back (1) the morning of June 3.

Correct answer: on

38. The Robinsons have always been on good terms (1) their next door neighbors for their children's sake (缘故).

Correct answer: with

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. Most airlines base their ticket prices (1) the amount people are willing to pay for them. Correct answer: on

2. Critics of the market economy base their position (1) the point that it also has its own shortcomings.

Correct answer: on

3. Mr. Smith had also been charged (1) a drunk driving offence the previous evening.

Correct answer: with

4. During the break time, students began to spill out of the building, while others began to stream (1).

Correct answer: in

5. My parents, who used to live in the country, had trouble adjusting (1) living in an apartment. Correct answer: to

6. Some of the staff found it hard to adjust (1) all the changes in technology and working methods.

Correct answer: to

7. If you bundle (1) a mass of things, you make them into a bundle by gathering or tying them together.

Correct answer: up

8. They'd barely managed to bundle Peter (1) the back of the car when a shot rang out from the church.

Correct answer: into

9. If I had known my life was going to turn (1) like this, I would have let them kill me. Correct answer: out

10. Of course, one can hope for the best. But sometimes things don't turn (1) the way we think they're going to.

Correct answer: out

11. But something had happened when she'd touched (1) the subject of Tony.

Correct answer: on

12. Ideally, the student should be making all the decisions and choosing actions (1) the interests of safety and efficiency.

Correct answer: in

13. A panel of experts from India and America are presently working (1) disks which will hold

a million words.

Correct answer: on

14. He put in 16 hours each day working (1) the book on 20th century American literature. Correct answer: on

15. She dropped (1) of the race after 5 kilometres with stomach trouble.

Correct answer: out

16. She decided to drop (1) of the rat race because she couldn't stand working 60 hours a week. Correct answer: out

17. Landless peasants could be employed in mines or (1) rubber plantations, or to build roads and railways.

Correct answer: on

18. The 1968 play tells the story of two brothers and a woman dealing with life (1) a Mississippi plantation during a flood.

Correct answer: on

19. A recent meeting at the Science Museum in London considered both public and industrial resistance (1) technology.

20. I do, however, believe we must recognize the enormous psychological resistance (1) the idea that fathers can nurture (养育) their children.

Correct answer: to

21. In the environment they lived in it was inevitable that kids would turn (1) crime.

Correct answer: to

22. Sadly, I know there is less work today and many have turned (1) drugs and drink.

Correct answer: to

23. No one dared to go (1) the rules; to do so would mean punishment for everyone in the village.

Correct answer: against

24. What you said goes (1) everything I've been brought up to believe in.

Correct answer: against

25. The man was arrested (1) murdering an old lady who refused to give him the money he demanded.

Correct answer: for

26. He got arrested (1) drunken driving and running over an old man.

Correct answer: for

27. Her job was to drive every kid in town to school (1) the bus in the morning and back home in the afternoon.

Correct answer: on

28. By the time the coach arrived, all the players were already (1) the bus waiting for him. Correct answer: on

29. She is the woman who refused to give up a seat (1) the bus to another rider.

Correct answer: on

30. I immediately had copies made (1) great expense because it was typewritten on foreign paper in the 1940s.

Correct answer: at

31. Too much of it, however, is thoughtlessly neglected or replaced, often (1) great expense. Correct answer: at

32. When it is destroyed it is lost for good and can only be replaced (1) considerable expense. Correct answer: at

Correct answer: over

34. Too often the leadership's victories (1) the left have had a strange quality.

Correct answer: over

35. He would shout her name, call repeatedly into the wind until she appeared (1) the balcony to wave.

Correct answer: on

36. Ruth fixed herself a cold drink and sat out (1) the balcony of the apartment to drink it. Correct answer: on

Directions: Fill in the blanks in the following sentences with an appropriate preposition or adverb. Fill in each blank with only ONE word.

1. This book falls (1) the class of children's stories.

Correct answer: into

2. I meant to visit her, but I never got (1) to it.

Correct answer: around

3. It was unwise in your speech to refer (1) rising unemployment.

Correct answer: to

4. As our marriage has gone (1), we have grown closer to each other.

Correct answer: on

5. Company policy is to prohibit dogs (1) entering the store.

Correct answer: from

6. A good education will help you succeed (1) life.

Correct answer: in

7. To classify these units (1) different types is obviously an over-simplification, but it is still a helpful exercise.

Correct answer: into

8. And, having disposed (1) all your enemies, life must afterwards lose its meaning.

Correct answer: of

9. Why waste effort puzzling (1) his intentions? If you don't like his idea, don't accept it. Correct answer: over

10. It took me several weeks to seek (1) the books that I wanted.

Correct answer: out