文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 升本大纲

升本大纲

全国教师教育网络联盟2004年秋季入学联考

专科起点升本科

公共英语

考试大纲及样卷

全国教师教育网络联盟2004年秋季入学联考

专科起点升本科

公共英语课程考试大纲

总要求

英语复习考试范围包括语法、词汇、阅读、完形填空和写作四个方面,其中以测试基础语言知识和基于这些知识的基本语言综合运用能力为重点。

具体要求考生掌握英语的基础词汇;掌握英语的基本语法规则;具有一定的阅读理解能力;具有一定的口语交际能力;具有初步的写作能力。

第一部分考试内容

一、词汇

掌握2600个左右常用英语单词和一定数量的短语和习惯用语,对单词能认,会读,知道词义及其在语句中的作用。对在一般交际中使用频率高的单词和短语,会拼与,能正确使用。知道常用词的近义词和反义词。能够根据上下文或利用基本的构词法知识判断语篇中生词的含义。

二、语法

较熟练地掌握下列各项语法知识并能在语言运用中借助这些知识进行语言交际。

(一)词法

1.名词

名词复数形式的构成

专有名词

名词的所有格

不可数名词

不可数名词量化表示法(a piece of paper, a bottle of ink等)2.冠词

不定冠词的基本用法

定冠词的基本用法

不加冠词的基本规则

冠词的习惯用法

3.代词

人称代词的主格和宾格

形容词性物主代词

名词性物主代词

反身代词

指示代词

不定代词

疑问代词

关系代词

4.“it”作引导词、非人称代词和在强调句型中的用法

5.数词

基数词的构成及其基本用法

序数词的构成及其基本用法

分数词的构成及其基本用法

加、减、乘、除运算表示法

时间、年代、年龄表示法

6.形容词和副词

形容词和副词比较级和最高级的构成

形容词的基本用法(作定语、表语、补足语等)

副词的基本用法(表示时间、地点、方式、程度和频度)7.介词

常用介词及其词义

介词与某些动词、形容词、名词的固定搭配

介词短语及其用法

8.动词的种类、时态、语态和非谓语动词

1)动词的种类

(1)行为动词或实义动词

(2)连系动词

(3)助动词

(4)情态动词

2)动词的基本形式(动词原形、过去式、过去分词、现在分词)3)动词主要时态的构成及其用法

(1)一般现在时

(2)一般过去时

(3)一般将来时

(4)过去将来时

(5)现在进行时

(6)过去进行时

(7)将来进行时

(8)现在完成时

(9)过去完成时

(10)将来完成时

(11)现在完成进行时

(12)过去完成进行时

4)情态动词及其基本用法

5)非谓语动词(不定式、动名词、分词)的形式及主要用法

6)被动语态的构成及其基本用法

7)虚拟语气的常见形式及其基本用法

9.连词

并列连词及其用法

从属连词及其用法

(二)句法

1.五种基本句型

(1)主语+ 谓语动词

(2)主语+ 谓语动词+ 宾语

(3)主语+ 系动词+ 表语

(4)主语+ 谓语动词+ 间接宾语+ 直接宾语

(5)主语+ 谓语动词+ 宾语+ 宾语补足语

2.句子按用途分类

(1)陈述句(肯定式与否定式)的构成及用法;

(2)疑问句(一般疑问句、特殊疑问句、选择疑问句、反意疑问句)的构成及用法;

(3)祈使句的构成及用法;

(4)感叹句的构成及用法。

3.句子按结构分类

(1)简单句

(2)并列句及其常用连词

(3)复合句

①主语从句、宾语从句、表语从句和同位语从句的构成及其常用关联词;

②定语从句的种类、构成及常用关联词;

③状语从句的种类及其常用关联词。

4.强调句、倒装句和省略句

5.一致

(1)主谓一致

(2)时态一致

(3)名词和代词的一致

(三)构词法

1.派生法:常用前缀和后缀

2.合成法

3.转换法

三、阅读理解

以每分钟40-45词的速度,阅读各种题材(社会生活、人物传记、科普、史地、政治、经济等)和体裁(记叙文、说明文、议论文、应用文等)、生词不超过2%的中等难度的文字材料。要求理解所读材料的大意,掌握主要事实和有关的具体细节,辨别作者的基本态度或观点,根据有关信息进行一定的推理、判断或引申。

四、短文写作

要求考生写出一篇100词左右的短文。试卷上可能给出题目,或规定情景,或给出段首句要求续写。要求能够正确表达思想,意义连贯,无重大语言错误。写作的内容包括日常生活、一般常识和私人信件。体裁以应用文、记叙文为主。

第二部分考试形式及试卷结构

试卷总分:100分

考试时间:120分钟

考试方式:闭卷,笔试。

试卷内容比例:

词汇与语法结构35%

阅读理解40%

完型填空10%

短文写作15%

试卷题型比例:

客观题85%

主观题15%

试题难易比例:

容易题30%

中等难度题50%

较难题20%

详细的考查内容和要求如下:

本试卷分四部分,共76个小题。

第一部分:词汇与语法结构

共35个小题,每小题1分,共35分。每小题留有空白处,要求考生从所给的四个选项中选出一个最佳答案填入空白,使句子意思完整。

第二部分:阅读理解

共20个小题,每小题2分,共40分。这部分由四篇文章组成,每篇文章后有5个问

题或不完整的句子,要求考生在理解全文的基础上,从题后给出的四个选项中选出一个最符合题意的答案。

第三部分:完形填空

共20个小题,每小题0.5分,共10分。这部分是一篇短文,短文中有20处空白,每个空白为一小题。每小题有四个选项,要求考生在阅读理解文章内容的基础上,选择一个最佳答案,使短文的意思和结构合理、完整。

第四部分:短文写作

共1个小题,满分15分。这部分要求考生根据题目或所给情景、段首句写出一篇100词以上的短文。

以上内容总结为下表:

升本大纲

第三部分样卷

全国教师教育网络联盟2004年秋季入学联考

专科起点升本科

公共英语试卷

升本大纲

Part I Vocabulary and Structure (30 minutes)

Directions: There are 35 items in this part. For each item there are four choices marked A),B),C)and D. Chose the ONE word or phrase that best completes the meaning of the item. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet. (35 points)

1. Although she was frightened, she answered with a voice.

A quiet B. silent C. still D. calm

2. The headmaster asked me to him at his office.

A. drop in

B. call in

C. drop in on

D. call on in

3. Sarah hopes to become a friend of shares her interests.

A. anyone

B. whomever

C. whoever

D. no matter who

4. The book, the cover has come off, is hers.

A. whose

B. of which

C. in which

D. on which

5. When my sister phoned me, I could not hear clearly what she was .

A. speaking

B. talking

C. saying

D. telling

6. Good technique means less pain and fewer deaths, and it is our duty to master it.

A. altogether

B. therefore

C. otherwise

D. however

7. The ground is all wet. It last night.

A. must being rained

B. must been raining

C. must have rained

D. must having rained

8. This is a foreign product. it operates is unfamiliar and confusing.

A. The way

B. The way how

C. The way of

D. By the way

9. If you drive from the airport, go on the motorway and follow the to the city.

A. points

B. signs

C. plans

D. ways

10. Because the children keep interrupting her whenever she reads a book, she is

always her place.

A. loosing

B. missing

C. losing

D. forgetting

11. One of his novels is said into English in two months’ time.

A. to have been translated

B. having been translated

C. being translated

D. to translate

12. Amelia Earhart, the first woman a solo flight across the Atlantic Ocean, was born in 1898.

A. makes

B. made

C. making

D. to make

13. When we reached the office, the clock on the wall was eight.

A. beating

B. hitting

C. striking

D. ringing

14. You play the violin beautifully. How much do you every day?

A. do

B. repeat

C. act

D. practice

15. The police are offering a to anyone who can give information about the lost boy.

A. price

B. prize

C. reward

D. money

16. Only through free open debate in newspapers, on television and on radio to

better understand what we wish to represent.

A. we will be able

B. we can

C. will we be able

D. can we

17. He bought a telescope he could see the other side of the river.

A. so as

B. because

C. so that

D. such that

18. As soon as the experiment was over, he to write his paper.

A. set up

B. set on

C. set in

D. set out

19. They spent the whole night the fire.

A. finding

B. hitting

C. fighting

D. reducing

20. She was very sad. You her feelings.

A. ought not to hurt

B. ought not to have hurt

C. ought to have not hurt

D. not ought to hurt

21. We consider we should communicate with others by all means.

A. that it necessary

B. necessary that

C. necessary of it that

D. it necessary that

22. We each other the best of luck in the examination.

A. hoped

B. wanted

C. expected

D. wished

23. The news has that a heavy storm will arrive before daybreak.

A. got out

B. got round

C. got off

D. got up

24. He scarcely cares for anything but money, ?

A. doesn’t he

B. isn’t he

C. does he

D. is he

25. We have told him many times, but he listen to our advice.

A. could

B. was able to

C. won’t

D. weren’t

26. She was sure that knowledge practice.

A. begin with

B. come from

C. led into

D. lies in

27. At the beginning the whole party kept together, but by the end of the day the women

and weaker men had fallen .

A. back

B. away

C. behind

D. out

28. Can you remember the date he wrote down in his notebook.

A. that

B. when

C. on which

D. on that

29. , or you will fail to pass the coming examination.

A. Work hard

B. Work hardly

C. To work hard

D. Working hard

30. He will call you the moment he his work.

A. will finish

B. is finishing

C. has been finishing

D. finishes

31. The price of this kind of fan is reasonable.

A. electricity

B. electric

C. electrical

D. electrify

32. She stopped and the price of the diamond necklace.

A. inquired

B. asked for

C. wanted

D. questioned

33. Some people hope to more successful while simply want to feel more comfortable.

A. to others

B. others

C. the other

D. another

34. Would the zoo go on such a large number of animals without receiving

money from some big companies?

A. to keep

B. for keeping

C. keeping

D. with keeping

35. Few people will take the trouble to the question in detail.

A. go into

B. give up

C. run down

D. try out

Part II Reading Comprehension (40 minutes)

Directions: There are 4 reading passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. Each of them is given four suggested answers A),B),C) and D). You should choose the ONE best answer and mark the corresponding letter on the Answer Sheet.(40 points)

1

Sometimes it is useful to have a good understanding of etiquette: the art of behaving well with other people.

At some expensive dinners, finger-bowls are brought to the guests so that they can put their dirty fingers in the water and wash them. On one famous occasion, Queen Victoria gave a dinner for a foreign visitor. Not realizing what the finger-bowl was for, the visitor picked it up and drank some of the water in it. Queen Victoria did not wish to embarrass her guest, so she had a little drink from her finger-bowl too. The other guests had to follow the Queen’s example.

On another occasion, President Grover Cleveland gave a dinner for leading members in America. There were no problems during the meal until coffee was brought in. The President carefully added sugar and cream to his coffee and stirred it well. Then to everyone’s surprise, he poured some of the coffee into a saucer. The guests knew that in some ordinary homes, a hot drink is often poured into a saucer so that the liquid will cool more quickly and can be drunk immediately. However, they did not expect a President to

do this because it was thought to be very impolite in their society. Not wishing to embarrass the President, the guests put sugar and milk or cream in their coffee and then poured some into a saucer.

At this point , the President picked up his saucer and put it on the floor. The President’s dog had been sitting quietly under the table, waiting for its usual drink of coffee. It went to the saucer and started to drink happily. At the same time the unhappy guests did not know what to do with their saucers full of coffee! On this occasion, there was nothing the President could do to stop them from being embarrassed.

36. According to the passage, “etiquette” means .

A. a good understanding

B. the art of behaving well with other people

C. some expensive dinners

D. finger-bowls

37. Queen Victoria had a little drink from a finger-bowl because .

A. it was an expensive dinner

B. the foreign visitor did not know what the finger-bowl was for

C. she did not wish to embarrass the foreign visitor

D. some guests had drunk some water from the finger-bowl

38. President Cleveland poured some coffee into a saucer because he .

A. wanted to drink it when it was cooler

B. came from an ordinary home

C. wanted to embarrass his guests

D. was preparing some coffee for his dog

39. The President’s guests were embarrassed because .

A. the President drank coffee from a saucer

B. the President’s dog drank coffee from a saucer

C. they did not know what to do with their saucers full of coffee

D. the President’s dog had been sitting quietly under the table

40. The best title for the above passage is .

A. Finger-bowl

B. President Cleveland’s Dog

C. Good Manners

D. Queen Victoria and President Cleveland

2

When I asked my daughter which item she would keep; the phone, the car, the cooker, the computer, the TV, or her boyfriend, she said “the phone”. Personally, I could do without the phone entirely, which makes me unusual. Because the telephone is changing our lives more than any other piece of technology.

Point 1 The telephone creates the need to communicate, in the same way that more roads create more traffic. My daughter comes home from school at 4:00 p.m. and then spends an hour on the phone talking to the very people she has been at school with all day. If the phone did not exist, would she have anything to talk about?

Point 2 The mobile phone means that we are never al one. “The mobile saved my life,”says Crystal John Stone. She had an accident in her Volvo on the A45 between Otley and Skipton. Trapped inside, she managed to make the call that brought the ambulance to her rescue.

Point 3 The mobile removes our secret. It allows marketing manager of Haba Deutsch, Carl Nicolaisen, to ring his sales staff all round the world at any time of day to ask where they are, where they are going, and how their last meeting went.

Point 4 The telephone separates us. Antonella Bramante in Rome says, “We worked in separate offices but I could see him through the window. It was easy to get his number. We were so near—but we didn’t meet for the first two weeks!”

Point 5 The telephone allows us to reach out beyond our own lives. Today we can talk to several complete strangers simultaneously ( 同时地) on chat lines (at least my daughter does. I wouldn’t know what to talk about). We can talk across the world. We can even talk to astronauts(宇航员)(if you know any) while they’re space-walking. And, with the phone line hooked up to the computer, we can access the Internet, the biggest library on Earth.

41.How do you understand “Point 1—The telephone creates the need to communicate,…”?

A. People don’t communicate without telephone.

B. People communicate because of the creating of the telephone.

C. People communicate more since telephone has been created.

D. People communicate more because of more traffic.

42.Which of the following best shows people’s attitude towards mobile phones?

A. Mobile phones help people deal with the emergency.

B. Mobile phones bring convenience as well as little secret to people.

C. Mobile phones are so important and should be encouraged.

D. Mobile phones are part of people’s life.

43. Which points do you think support the idea that phones improve people’s life?

a. Point 1

b. Point 2

c. Point 3

d. Point 4

e. Point 5

A. c, d

B. a, e

C. a, c

D. b, e

44.It is possible to talk to several complete strangers simultaneously through .

A. the TV screen

B. a fax machine

C. the phone line hooked up to the computer

D. a microphone

45.The best heading for the passage is .

A. Phone Power

B. Different

C. How to Use Phones

D. Advantages of Phones

3

Dear Doctor,

My husband and I got married in 1975 and for the first ten years of our marriage I was very happy to stay at home and look after our three children. Then four years ago, our youngest child went to school and I thought I might go back to work.

My husband was very supportive and helped me to make my decision. He said he thought I

could be a great success in business.

After several weeks of job-hunting, I found my present job, which is working for a small public relations firm. At first , my husband was very proud of me and would tell his

friends, “ My clever little wife can run that company she’s working for. ”

However, as his joking remarks became reality, my husband stopped talking to me about my job. I have been promoted several times and have received a number of pay increases, and I am now making more money than he is. I can buy my own clothes and I’ve bought a new car. Because of our combined income, my husband and I could do many things that we had always dreamed of doing, but we don’t do these things because he is very unhappy.

We fight about little things and my husband is very critical of me in front of our friends. For the first time in our marriage, I think there is the possibility that our marriage may come to an end.

I love my husband very much, and I don’t want him to feel inferior, but I also love my job. I think I can be a good wife as well as a working woman, but I don’t know how. Can you give me some advice? Will I have to choose one or the other or can I keep both my husband and my new career?

Please help.

“Distressed”.

46. The letter was most probably written .

A. in 1985

B. around 1990

C. 4 year ago

D. in 1975

47. The writer thought she might go back to work because .

A. she had to support the family

B. all her children had grown up

C. she was bored with house-hold chores

D. her youngest child was at school

48. The term “job-hunting” means .

A. hunting and working

B. to find a job such as hunting

C. to go hunting

D. looking for a job

49. Her husband’s attitude to her changed when .

A. she was promoted several times

B. she began to make more money than he did

C. she bought more clothes and a new car

D. both A and B

50. The couple fight about little things and her husband .

A. often gets very angry with her

B. often finds fault with her in front of their friends

C. feels disappointed

D. doesn’t want to dream of anything

4

On a rainy day, you will see many streams of muddy water running down the slopes of a hill. The water is muddy because it washes away soil from the hill slopes.

Sometimes soil is blown away by strong winds. When the soil is carried away by water or wind, we say that the land is eroded (侵蚀) . This is known as soil erosion.

Plants cannot grow on eroded land. There is not enough soil on eroded land to give them the things they need. Plants need water and salts from the soil.

We can do a number of things to stop soil erosion. This is called soil conservation (保持) .

One way of soil conservation on flat, open ground is to grow small plants such as grasses. Their roots hold the soil tightly together.

Another way is to plant trees around an open field. Thus soil erosion by strong winds cannot take place. Rows of trees act as a very big wall.

Soil erosion on slopes can be stopped by cuttin g “steps” called terrace (梯田). Water carrying soil can not run straight down the slopes now. It has to run down the terrace. This slows down the flow of the water. Most of the soil in the water is left behind on the terraces.

There are some other ways for soil conservation.

51. On a rainy day the water running down the slopes of a hill is muddy because __ __.

A. there are no terraces on the slopes

B. there are no small plants on the slopes

C. it washes away soil from the slopes

D. there is too much soil on the slopes

52. Plants cannot grow on eroded land because __ ___

A. there is a lot of sand in it

B. there is not enough water and salts in it

C. there is no water in it

D. the land is too hard

53. One way of soil conservation on flat, open ground is_ __.

A. to grow small plants such as grasses

B. to plant trees around an open field

C. to add fertilizer to the soil

D. A or B

54. Cutting “steps” called terraces on slopes ______.

A. can slows down the flow of the water

B. plants can grow better

C. the soil cannot be carried away by winds

D. plants’ roots can hold the soil together

55. According to this article we may learn ______ways of soil conservation at present.

A. only three

B. two

C. more than three

D. six

Part III Close (30 minutes)

Directions: There are 20 blanks in the following passages. For each blank there are four choices A),B),C)and D). on the paper. You should choose the ONE answer that best fits into the passage, and then mark the corresponding letter on the Answer Sheet.(10 points)

How much paper do you use every year? Maybe you can’t56 this question quickly. In 1900 the word’s use of57 was about one kilogram for each person in a 58 . Now some countries use as 50 kilograms of paper for each person in a year. 59 countries like America, England and Sweden, certainly use more paper 60 other countries.

Paper was first made in 61 about 2,000 years ago. It was made 62 the hair-like parts of certain plants. Paper was not 63 in southern Europe until about the year 1100. In 1500, a German 64 Schaeffer found out that one could make the best paper from 65 . After that the forest 66 of Canada, Sweden, America, Finland became the most important 67 in paper making.

When we think of paper, 68 think of newspapers, books and writing-paper. But there are many other 69 . Only half of the paper is 70 for books and

magazines. Paper is very good for keeping you warm. Houses are often insulated with paper. You may see some people sleep on a large number of newspapers. They’re insulating themselves from the 71 . In Finland, the temperature is sometimes -40 degrees centigrade. The farmers 72 paper boots in the snow. Nothing could be warmer.

Each year more and more things are made of paper. We have73paper cups and plates for a long time. Now we hear that chairs, tables and even beds can be made of paper. Besides paper boots and shoes, you can wear paper hats, paper dresses and paper raincoats. When you have used them once, you 74 them away and buy new ones.

People 75 paper boats, but they haven’t made paper planes or cars. Just wait--they perhaps will someday.

56. A. ask B. answer C. do D. make

57. A. paper B. wood C. bamboo D. salt

58. A. day B. week C. month D. year

59. A. And B. For C. But D. Yet

60. A. then B. than C. as D. like

61. A. China B. Japan C. England D. the U.S.

62. A. of B. from C. with D. up

63. A. make B. makes C. made D. making

64. A. name B. names C. naming D. named

65. A. trees B. glass C. earth D. stones

66. A. city B. cities C. country D. countries

67. A. one B. ones C. one’s D. ones’

68. A. we B. you C. they D. ones

69. A. use B. uses C. way D. ways

70. A. use B. uses C. used D. using

71. A. hot B. warm C. cold D. cool

72. A. put B. wear C. dress D. keep

73. A. had B. bought C. watched D. eaten

74. A. put B. sell C. send D. throw

75. A. has made B. have made C. had made D. is made

Part IV Writing (30 minutes)

以Let’s Plant More Trees 为题,写一篇100词的短文。(15 points)

参考答案

一、词汇与语法知识

1. D

2. C

3. C

4. B

5. C

6. B

7. C

8. A

9. B 10. C 11. A 12. D 13. C 14. D 15. C 16. C 17. C 18. D 19.C

20. B

21. D 22. D 23. B 24. C 25. C 26. D 27. C 28. A 29. A 30. D 31. B 32. A 33. B 34. C 35. A

二、阅读理解

36. B 37. C 38. D 39. C 40. C 41.C 42. B 43. D 44.C

45. A

46. B 47. D 48. D 49. D 50. B 51. C 52. B 53. D 54. A 55.C

三、完形填空

56. B 57. A 58. D 59.C 60. B 61. A 62. B 63. C 64. D

65.A

66. D 67. B 68. A 69. B 70. C 71. C 72. B 73. A 74. D 75.B

四、书面表达(略)

参考书目

(全国各类成人高校专升本入学考试)《英语强化训练》沈金荣主编上海交通大学出版社

升本考试大纲
《 外科 学》专 升本 考试大纲 1 、无菌术 ( 1)无菌术概念 ( 2)无菌...
2020年专升本考试大纲
2020年专升本考试大纲_专升本_成人教育_教育专区。山东省 2020 年普通高等教育专科升本科招生考试公共基础课考试要求 % 山东省教育招生考试院—二○二○年一月 高......
2020年专升本考试大纲
2020年专升本考试大纲_专升本_成人教育_教育专区。山东省 2020 年普通高等教育专科升本科招生考试公共基础课考试要求山东省教育招生考试院 二○二○年一月 高等数学......
【2019年整理】专升本考试大纲72178
象嗣郑陛发 画崭并斥 酗攻夯嚎螺体 舜篓废宪江 西理工大学 2012 年“ 专升 本” 考试自主 命题课程考 试大纲 科目 一、《高等数 学》考试大 纲一 . ......
土木升本考试大纲
土木升本考试大纲_建筑/土木_工程科技_专业资料。土木专升本考试大纲 2007年山东建筑大学社会专升本土木工程专业考试大纲 [日期:2007-07-26] 来源:山东建筑大学 作......
(整理)高职升本数学大纲.
(整理)高职升本数学大纲._职高对口_职业教育_教育专区。精品文档北京石油化工学院 2012 年高职升本科《应用数学基础》考试大纲一、考试性质 “高职升本科”考试是为......
高职升本数学大纲
北京石油化工学院 2012 年高职升本科 《应用数学基础》考试大纲一、考试性质 ...
高职升本数学考试大纲
北京石油化工学院 2015 年高职升本科 《应用数学基础》考试大纲一、考试性质 ...
学前教育专业升本考试考试大纲
学前教育专业剖析自评报告 学前教育专业升本考试考试大纲 《心理学》 一、考试能力...
升本语文考试大纲
本大纲进行的考试系选拔性考试, 测试结果将作为本市普通高等学校高职高专学生申请专 升本的成绩依据之组成部分。 考试性质为教学——水平测试, 目的在于检测和......
市场营销-升本-课程大纲(理论-实践)
市场营销-升本-课程大纲(理论-实践)_生产/经营管理_经管营销_专业资料。《市场营销》课程大纲课 程编号: 计划学时: 72 计划学分: 3 适用专业: 电子商务(本科......
重庆专升本考试大纲
二、考试的性质按本大纲进行的考试系选拔性测试,测试结果将作为重庆市普通高等学校高职高专学生申请专 升本的依据之一。 其性质为教学—水平测试, 目的在于检测和......
升本《管理学》教学大纲的内容
升本《管理学》教学大纲的内容_管理学_高等教育_教育专区。. .. 《管理学》 考试大纲管理概论 1. 组织与管理的定义。理解组织与管理的涵义,理解管理的研究对象......
汉语言文学专升本考试大纲
升本考试大纲 辊津具盅望 捌亮换床挞帛 厉讣猜抑箕 癣倔份选柠铺 呈崩擦轩舅 订...
江西专升本大纲
扑楷羔延边巡 围付血血配 吏岔段庞 调味薄概王滔 子翌性重江 西理工大学 2010 年 “专升 本 ”考试自主 命题课程考 试大纲 科目 一、《高等数 学》考试......
升本专业课考试大纲
年专科升本科入学考试 计算机科学与技术专业综合课考试大纲(职业技能测试) 综述:...
天津市“高职升本”《计算机应用基础》考试大纲
天津市“高职升本”《计算机应用基础》考试大纲_高等教育_教育专区。天津市高等院校“高职升本科”招生统一考试 《计算机应用基础》考试大纲 一、考试性质 天津市高等......
《马克思主义哲学原理》升本考纲.doc
《马克思主义哲学原理》升本考纲.doc_求职/职场_实用文档。2006 年专升本...
升本英语复习考试大纲
升本英语复习考试大纲_英语考试_外语学习_教育专区。升本英语复习考试大纲升本英语复习考试大纲 一、基本要求英语复习考试范围包括语音、词汇、语法、阅读和写作等......