文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 2019届高三英语复习试题:专题三第一讲 细节理解题 随堂训练含解析

2019届高三英语复习试题:专题三第一讲 细节理解题 随堂训练含解析

2019届高三英语复习试题:专题三第一讲 细节理解题 随堂训练含解析

,[学生用书P44] )

A

2019届高三英语复习试题:专题三第一讲 细节理解题 随堂训练含解析

(2017·河北石家庄高三质检)Despite being used by 1.34 billion people each year,traveling on the Tube in London can actually be quite lonely.

One citizen,however,is trying to change this.“You get on the Tube and it’s completely silent and it’s weird,”says Jonathan Dunne,who has started a worldwide dialogue after giving out badges(徽章)with the words “Tube chat?” last month,encouraging passengers in London to get talking to one another.“I handed out 500 badges during rush hour in a city of 8 million,expecting most of them to be thrown away,but after about 24 hours it completely snowballed,”he says.Dunne and his “Tube chat” campaign have since been reported by media across the world,seeing TV interviews in Sweden, Brazil and the U.K.,as well as countless website,newspaper and magazine appearances.

Although Dunne says he’s received mostly positive feedback,not everyone agrees with his idea.Londoner Brian Wilson responded with a campaign of his own,handing out 500 badges with the words “Don’t even think about it”on them. Michael Robinson,24,a student from London,agrees.“Being on the Tube is the only peace and quiet some people get on their