文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 本科《英语Ⅴ》期末考试试卷及答案

本科《英语Ⅴ》期末考试试卷及答案

本科《英语Ⅴ》考试试卷(A卷、闭卷)

本科《英语Ⅴ》期末考试试卷及答案

一、单项选择题 (每小题2分,共30分)

1. During the nine months before her baby is born, her face is one

_______smile.

A. humble

B. exclusive

C. perpetual

D. modest

2. Among these articles, which do you think are most _______to interest our students?

A. competent

B. likely

C. awkward

D. unexpected

3. Don’t _______to let me know if there’s anything I can do for you>

A. thrill

B. hesitate

C. reject

D. puzzle

4. Mother my brother to keep his voice down but he ignored her.

A. motioned

B. shrugged

C. impressed

D. remarked

5. His bedroom a single bed with a small television at its foot.

A. serves as

B. consists of

C. makes up

D. lays out

6. Henry’s actually _______of telling lies, pretending to be sick when he’s healthy.

A. expert

B. spontaneous

C. competent

D. capable

7. Lucy, who did not even go to grade school, had no of a job at the time.

A. interview

B. pressure

C. prospect

D. application

8. This technique is traditionally thought to be of Chinese .

A. origin

B. architecture

C. source

D. civilization

9. Andrew was determined to a computer career after graduation.

A. shave

B. apply

C. select

D. pursue

10. The body cannot store vitamin C so it is to have a fresh supply every day.

A. visible

B. essential

C. ultimate

D. profound

11.If you love plants, the chances are you buy them on and then wonder where to put them.

A. cue

B. display

C. impulse

D. purpose

12. The spending cuts made it impossible to fill the posts left by retired teachers.

A. depressed

B. jealous

C. vacant

D. dissatisfied

13. Susan is never known to be prompted to follow fashions, however

attractive they may seem .

A. granted

B. prompted

C. addicted

D. tempted

14. to miss the lectures on Sunday, I had to cut short the visit

and came back on Saturday.

A. Emotional

B. Reluctant

C. Spontaneous

D. Mysterious

15. Edward had done extremely well in the entrance examinations, which convinced his father that he was financial support.

A. capable of

B. short of

C. sure of

D. worthy of

二、阅读填空 (每小题2分,共计20分)

阅读下面的句子。从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳

选项。

1. he said is quite right.

A.That B.What C.Why

2.The next train to Beijing here at 3’O clock.

A.is due B.is due to C.is due for

3.The’road built last year.

A.has been B.Was C.is being

4.I,m leaving for New York three day’s time.

A.一 B.At C.in

5.Let me the case carefully before I draw a conclusion. A.look up B.took into C.look after

6.We have our office every day by a cleaner.

A.clean B.to clean C.cleaned

7.Don’t worry.There is room for all your books here.

A.more B.much C some

8.You to exercise more.

A.ought B.should C.must

9.Given the high price, it’s not surprising they didn’ t buy it.

A.and B.but C.-

10.She likes to spend time with her grandchildren.

A.play B.to play C.playing

三、完形填空 (每题2分,共计20分)

阅读下面的短文。从短文后所给的A、B、C三个选项中选出能填入

相应空白处的最佳选项。

The ancient Olympic Games (1)part of a religious festival in honor (2)the Greek god Zeus,the father of all Greek gods and goddesses.The festival and games(3) in Olympia,a religious Sanctuary.

In the ancient games,athletes received prizes worth large amounts of money.In fact the。word“athlete”is an ancient Greek word, (4) “one who competes(5) fl prize”.The marathon was not an event of the ancient Olympic Games.The marathon is a modern event that was first (6) in the Olympic Games in l896.It was (7) village called Marathon (8)the Persians (9) by a small Greek army.The news of the victory was brought t0.Athens by a soldier,who ran the 26 miles from the village of Marathon to the capital.26 miles was (10) adopted as the distance of the modern marathon race.

()1.A.is B.were C.was

()2.A.for B.after C.of

()3.A.are hold B.held C.were held

()4.A.meaning B.mean C.meant

()5.A.of B.for C.in

()6.A.introduced B.introducing C.introduce

()7.A.name for B.named after C.named of

()8.A.that B.which C.where

()9.A.were defeated B.defeats C.defeated

()10.A.because B.furthermore C.therefore

四、阅读理解 (每小题3分,共计30分。)

阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案,

短文理解1

A survey has shown that people have stopped believing both the media and politicians.

A similar survey carried out 5 years ago showed that 50%of people thought that what

politicians said was usually not true,and that 35%of people thought that what they saw on the television or read in newspapers was not true.Now both those figures have increased sharply,t080%of people not believing politicians and 70%not believing the television or newspapers.Experts think that these figures are not going to come down in the near future.

Stories about politicians and journalists taking money from businessmen have caused the public to stop trusting them.Also politicians keep making promises that they do not keep Mr Smith of York said,‘When the politicians make new laws,they only help their friends,

not people like me.Mrs Marley of Leeds said,‘The newspapers and television are not interested in what is true;they are only interested in money for advertisin9’.

It has got worse recently as more people can get news from the Internet and learn if the journalists and politicians are.telling the truth or not.What can our politicians and journalists do?The only answer is to be more honest

1.The number of people believing politicians and journalists has .

A.increased B.not changed C.decreased

2.Experts think this problem .

A.will get better soon B.will not get better soon C.will get worse soon

3.Stories say businessmen give money to

A.politicians B.politicians and journalists

C.journalists

4.Mr Smith thinks politicians make laws .

A.to help their friends B.to help him C.to help everybody 5.People can now check stories using ..

A.the newspapers B.the television C.the Internet

阅读下列短文,并根据短文内容判断其后的句子是正确(T)或错误(F)。短文理解2

Speedway racing is a type of motorcycle racing that is done on a track with a special

motorcycle.It was introduced to Britain in l 928.The first races were held at High Beech in Epping Forest.Now races are held in special stadiums,but then fl track was made in the forest behind fl pub called the Royal Oak.The track was not concrete or tarmac,but was made from cinders.The first races were organized by Jack Hill—Bailey.He had visited Australia and seen speedway racing there.When he returned to Britain,he decided to introduce the sport to Britain and started organizing the first races with his friends in the Ford Motorcycle Club.They expected 3,000 people to come and watch the races,but.over

30,000 people arrived to see the first races l

()1.You need a special motorcycle for fl speedway race.()2.Speedway races are held on the road.

()3.Speedway races were held in Australia before they were held in Britain.

()4.Jack Hill—Bailey organized the first races by himself.()5.There were not many people come to see the first race.

本科《英语Ⅴ》考试答案(A卷、闭卷)

一、单项选择题 (每小题2分,共30分)

1-5. C B B A B 6-10. D C A D B 11-15. C C C B B

二、阅读填空 (每小题2分,共计20分)

1.B 2.A 3.B 4.C 5.B

6.C 7.B 8.A 9.C 10.C

三、完形填空 (每题2分,共计20分)

1.B 2.C 3.C 4.A 5.B

6.A 7.B 8.C 9.A 10.C

四、阅读理解 (每小题3分,共计30分。)

短文理解l: 1.C 2.B 3.B 4.A 5.C

短文理解2: 1.T 2.F 3.T 4.F 5.F

本科《英语Ⅴ》期末考试试卷及答案教学文稿
本科《英语Ⅴ》期末考试试卷及答案教学文稿_少儿英语_幼儿教育_教育专区。本科《英...
本科英语Ⅴ期末考试试卷及答案
本科英语Ⅴ期末考试试卷及答案_英语考试_外语学习_教育专区。试卷试英语Ⅴ》本科《卷、闭卷) (A 题号 一二三 得分 阅卷 人 四五 六七 八九 总分 一、......
三年级英语(上)期末试卷及答案
三年级英语(上)期末试卷及答案_学习计划_计划/解决方案_实用文档。三年级英语(上)期末试卷及答案笔试部分(60 分) 、找出每组单词中不同类的一项,将其代号写......
新人教版五年级英语上册期末考试卷
仅供参考学习.听短文并填空 .(每题读三遍 ) ...学年度第一学期五年级英语期末水平测试卷参考答案 (...版权申明本文部分内容,包括文字、图片、以及设计等在......
五年级英语期末试题
2020—2021 学年度 第一学期五年级英语期末质量检测...项目 ⅠⅡⅢⅣⅥⅦⅧⅨ 总等级 ( )5. A. ...三.听句子,把正确答案的代号填入题前括号中。(10 ......
新人教版五年级英语上册期末测试卷
2013-2014 学年度第一学期五年级英语期末水平测试卷 (PEP) 参考答案 Listening part (听力部分)(35 分) Ⅰ.听音,为图片标上序号。(每空 0.5 分,共 5 分......
最新PEP小学五年级英语上册期末测试题及答案.
第一学期五年级英语期末水平测试卷 (PEP) 参考答案 Listening pa...
人教版小学三年级英语上册期末试卷答案
人教版小学三年级英语上册期末试卷答案笔试部分(60 分) 、找出每组单词中不...
人教版三年级英语上册试卷答案
人教版三年级英语上册试卷答案_学习计划_计划/解决方案_实用文档。人教版三年级英语上册试卷答案笔试部分(60 分) 、找出每组单词中不同类的一项,将其代号写......
16春西南交《大学英语Ⅴ》在线作业一 答案
16春西南交《大学英语Ⅴ》在线作业一 答案_远程、网络教育_成人教育_教育专区。谋学网 西南交《大学英语Ⅴ》在线作业一 一、单选题(共 40 道......
小学三年级英语上册期末试卷(含答案
小学三年级英语上册期末试卷(含答案_英语_小学教育_教育专区。笔试部分(60 分)、找出每组单词中不同类的一项,将其代号写在括号里。(8 分) ()1、A. car ......
2021新新标准英语小学英语三年级期末试卷及答案3A
长海县 2020-2021 学年度第一学期期末质量检测 小学三年级 英语 完成时间:60 分钟 题号 Ⅰ 听力部分 ⅡⅢⅣ Ⅵ Ⅰ Ⅱ 笔试部分 ⅢⅣ Ⅵ 总分Ⅶ 得分 ......
新标准小学英语三年级期末试卷及答案---3A
长海县 2011~2012 学年度第一学期期末质量检测 小学三年级 英语 完成时间:60 分钟 题号 Ⅰ 听力部分 ⅡⅢⅣ Ⅵ Ⅰ Ⅱ 笔试部分 ⅢⅣ Ⅵ 总分Ⅶ 得分 ......
人教版小学三年级英语上册试卷答案.doc
人教版小学三年级英语上册试卷答案笔试部分( 60 分) 、找出每组单词中不同...
人教版小学三年级英语上册试卷答案
人教版小学三年级英语上册试卷答案_学习计划_计划/解决方案_实用文档。人教版小学三年级英语上册试卷答案笔试部分(60 分) 、找出每组单词中不同类的一项,将......
人教版小学三年级英语上册试卷含答
人教版小学三年级英语上册试卷答案笔试部分(60 分) 、找出每组单词中例外类...
最新仁爱英语七年级下册期中试卷及答案
仅供学习交流 英语答题卡 Ⅰ 听力(一空一分)(... 词汇(10 分) 66 ___ 68 _ 70 72 ___ ...仅供学习与交流 七年级下册期中试卷 (考试时间:90 ......
英语测试卷A五上(湘少版)
第3页 进入“E 英语宝”,更多精选学习资源 第4页 期末测试卷时量:40 分钟 听力部分 题号 得分 ⅠⅡⅢⅣⅥⅦ 总分:100 分 笔试部分 ⅧⅨⅩ 合计 Ⅲ .......
【奥鹏】[西南交通大学]西南交《大学英语Ⅴ》在线作业二2
《大学英语Ⅴ》在线作业二 试卷总分:100 得分:100 第 1 题,The fisherman, ...A、is B、was C、being D、been 正确答案: 第 2 题,It is so hot. ......