文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 2019版高考英语复习人教版话题部分练习话题8 选修七 Unit 5 Travelling abroad Word版含答案

2019版高考英语复习人教版话题部分练习话题8 选修七 Unit 5 Travelling abroad Word版含答案

2019版高考英语复习人教版话题部分练习话题8 选修七 Unit 5 Travelling abroad Word版含答案

Ⅰ.阅读理解

A

How often have you read a story that a friend or family member has sent you?Very likely you would have skipped the news had it not been pointed out to you.

Traditionally newspapers and famous TV channels have been our source of authentic news.But these days with the popularity of social media,sharing stories is increasingly becoming a favorite source of news.In fact,research suggests that more than half the people get their news today from social media such as Facebook,Twitter and Google.

Social media sites often aggregate contents for us to see based on trending topics—stories that have been viewed by many others as well as based on our own past searches and analysis of our likes and dislikes.If you have liked kittens in the past,you may have noticed that you are seeing more news,blogs and analysis about kittens all of a sudden.

While advocates of free speech do not want to control any voice,it is certainly harmful when it is difficult to separate truth from fiction.Imagine the influence of fake(虚假的) news when it begins to affect our own lives.Trusting a piece of news,patients could very easily fall for wrong diagnosis; elders could give money to cheats and reputation of perfectly upright citizens could be easily ruined.What about when we research for a school project and base our analysis on false information or news?

Mark Zukerberg has finally acknowledged the issue.Among several projects that the company is considering,Facebook is trying to take powerful measures to crack down on false news.This would include warning labels on fake contents.Fake news also makes a lot of profits from advertising.Google and Facebook have said they will limit advertising profits on their network from such sites.

The bottom line—don't believe every word of what you read.Do more research from multiple (多样的) sources to ensure that the news is indeed true before you share with others.

[语篇解读]本文为一篇说明文。现在社交媒体充斥着大量虚假信息,这些信息的传播对人们的生活危害很大。为了治理这种现象,一些社交媒体已经采取了一些措施。

1.What does the underlined word “aggregate” in Paragraph 3 probably mean?

A.Analyze.B.Cancel.

C.Gather. D.Rewrite.

解析:词义猜测题。根据第三段最后一句可推知:社交媒体经常根据用户的浏览、搜索