文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 优化方案2017高中英语Unit2HeroesSectionⅡLesson2

优化方案2017高中英语Unit2HeroesSectionⅡLesson2

Unit 2 Heroes Section Ⅱ Lesson 2 & Lesson 3

优化方案2017高中英语Unit2HeroesSectionⅡLesson2

Ⅰ品句填词

1.His grammar is ____________(糟糕的),especially when he writes articles.

答案:awful

2.She has got ____________(辉煌的)achievements in the field of biology.

答案:brilliant

3.I received a most ____________(不寻常的)present from my aunt.

答案:unusual

4.Soon they became very ____________(熟练的)at answering such questions.

答案:skilful

5.The films full of ____________(暴力)are bad for children and young people.

答案:violence

Ⅱ单句改错

1.It is said that the Party was found in 1995.found→founded

2.Since then the girl studied very hard, which makes her parents satisfied.studied前加has

3.He is clever and hard-working, so he is equal for the job.for→to

4.You can’t imagine the museum has such an amazed history.amazed→amazing 5.While learned in Beijing, I made a few friends.learned→learning

Ⅲ完成句子

1.尽管近来他一直努力地学数学,但他仍然没有取得好成绩。

________________________ in maths these days,he has still got no good marks.

答案:Although (he is) doing his best

2.她有空就去逛商店。

________________________,she often goes shopping.

答案:Whenever (she is) free

3.去年公司在扩大,从那以后情况变得很糟了。

The company was expanding last year. Since then things __________________.答案:have got really bad

4.有一段时间我很讨厌上学。

There was a time ____________________________.

答案:when I hated going to school

5.我们已经准备好必要时为自己的权利而战。

We are ready to fight for our rights ________________________.

答案:if necessary

优化方案2017高中英语Unit2HeroesSectionⅡLesson2

[学生用书单独成册]

A卷

Ⅰ单句语法填空

1.He plays football at times because he is not keen____________outdoor sports.

答案:on

2.Of the seven days in a week,Saturday is said to b e the most popular____________(choose) for a wedding in some countries.

答案:choice

3.—Which city,____________your opinion,is the most beautiful in China?

—I think it’s Dalian.

答案:in

4.____________(person),I don’t want to go to the cinema.Give me a break.

答案:Personally

5.The children talked so loudly at dinner table that I had to struggle____________(hear).

答案:to be heard

6.Advertising doesn’t work____________(equal)well for all products and services under all conditions.

答案:equally

7.You shouldn’t keep silent when spoken____________.

答案:to

8.Bonnie was competing ____________ James____________the prize____________art.

答案:against/with; for; in

9.While____________(walk)the dog,I was fond of animals gradually.

答案:walking

10.—Who should be responsible for the accident?

—The boss,n ot the workers.They just carried out the order as____________(tell).

答案:told

Ⅱ阅读理解

A

(2016·南阳一中高一上期中)When my son, Mark, was in the third grade, he saved all his pocket money for over three months to buy holiday presents. The third Saturday in December Mark said he had made his list and had twenty dollars in his pocket.

I drove him to a nearby supermarket. Mark picked up a hand basket and went in while I waited and watched in the car. It took Mark over 45 minutes to choose his presents. Finally he came to the checkout counter (交款处) and reached into his pocket for his money. It was not there! There was a hole in his pocket, but no money. Mark stood there holding his basket, tears falling down his face.

Then a surprising thing happened.A woman came up to Mark and took him in her arms. “You would help me a lot if you let me pay for you,” said the woman. “It would be the most wonderful gift you could give me. I only ask that one day you will pass it on. When you grow up, I would like you to find someone you can help. When you help others, I know you will feel a s good about it as I do now.”

Mark took the money, dried his tears and ran back to the checkout counter as fast as he could.That year we all enjoyed our gifts almost as much as Mark enjoyed giving them to us.