文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 名词变复数专项练习(选择题)及答案

名词变复数专项练习(选择题)及答案

名词变复数专项练习(选择题)及答案

二、选择填空

1、There-------on the wall. They are very beautiful.

A、are photoes

B、are photos

C、is a photo

D、is photos

2、This kind of car---------made in Shanghai.

A、is

B、are

C、/

D、the

3、There are four --------and two -------in the group.

A、Japanese,Germen

B、Japaneses,Germen

C、Japanese,German

D、Japanese,Germans

4、That is --------art book.

A、an

B、a

C、the

D、are

5、The boys have got ---------already.

A、two bread

B、two breads

C、two pieces of bread

D、two piece of bread

6、The old man wants ------

A、six boxes of apples

B、six boxes of apple

C、six box of apples

D、six boxs of apples

7、There ------some -----in the river.

A、is, fish

B、are, fishs

C、is, fishs

D、are ,fish

8、There ------two ------in the box.

A、is watch

B、are watches

C、are watch

D、is watches

9、We should clean ------twice a day.

A、our tooth

B、our tooths

C、teeth

D、our teeth

10、The ------meeting room is near the reading room.

A、teacher

B、teacher's

C、teachers' D 、teachers

11、In Britain ------are all painted red.

A、letter boxes

B、letters boxes

C、letter box

D、letters box

12、They come from different-------.

A、country

B、countries

C、a country

D、countrys

13、How many -------do you see in the picture?

A、tomatos

B、tomatoes

C、tomato

D、the tomato

14、They are------.

A、woman teachers

B、women teachers

C、women teacher

D、woman teacher

15、Would you like -------,please?

A、two glass of water

B、two glasses of water

C、two glass of waters

D、two glasses of waters

16、Most of ------live in -------.

A、Germans ,German

B、German ,Germen

C、Germen ,Germany

D、Germans ,Germany

17、There are some ------in these -------.

A、knifes; pencil-boxes

B、knives; pencils-box

C、knives; pencil-box

D、knives; pencil-boxes

18、------hate-----by air.

A、Greens, travelling

B、the Green, traveling

C、The Greens, travel

D、The Greens, traveling

19、I wonder why ------are interested in action films(武打片).

A、the people

B、people

C、peoples

D、the peoples

20、There is no -------in the plate.

A、apples

B、oranges

C、rice

D、eggs

答案:1、B 2、A 3、D 4、A

5、C

6、A

7、D

8、B

9、D 10、C 11、A 12、B

13、B 14、B 15、B 16、D

17、D 18、D 19、A 20、C