文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 【最新】人教版七年级英语上册单元同步测试题全套带答案

【最新】人教版七年级英语上册单元同步测试题全套带答案

最新人教版七年级英语上册单元同步测试题全套带答案Unit1 My name's Gina单元同步测试题

一、单项选择(共15小题;共15分)

1. --- your name, please? --- name is Gina Smith.

A. What; I

B. What's; Your

C. What's; My

D. What; My

2. --- What the girl's name? --- Lin Fang.

A. am

B. is

C. are

D. be

3. --- Look at that girl! What's name? --- She's Jenny.

A. her

B. his

C. your

D. my

4. Hi! This is new teacher; name is Yangyan.

A. your; my

B. his; your

C. your; her

D. her; your

5. --- you Gina? --- Yes, I .

A. Am; am

B. Are; are

C. Is; am

D. Are; am

6. --- ? --- It's 1883736519.

A. What color is it

B. Is it your phone number

C. What's your name

D. What's your phone number

7. --- ? --- Her name is Tina.

A. What's her name

B. What her name

C. What's your name

D. How are you

8. This is mother, and name is Mary.

A. her; his

B. my; her

C. your; his

D. his,his

9. Is this your brother? What's name?

A. her

B. his

C. your

D. my

10. --- Are you Mr. Liu? --- .

A. Sorry

B. No, I am

C. Yes, I'm

D. Yes, I am

11. What your English name?

A. are

B. is

C. /

D. am

12. What your sister's name?

A. are

B. does

C. is

D. were

13. He is my friend. name is Tom.

A. Her

B. My

C. His

D. Your

14. Hello, I am a new student here. name is Sam.

A. My

B. Your

C. His

D. Her

15. --- Are you a new teacher? --- .

A. Yes, I am

B. Yes, I'm

C. Yes, you are

D. Yes, I do

二、单词拼写(单句首字母填空)(共15小题;共15分)

16. I study(学习) in a m school.

17. Four and four is e .

18. Her name is Kate Green. Kate is her f name.

19. Our school t number is 8787399.

20. Three and four is s .

21. I am Daming, and Lingling is my f .

22. What's her l name?

23. Hi, Cindy. Nice to m you.

24. He is thirteen. He is a m school student.

25. Six and two is e .

26. This is our f lesson. So I don't know all your names.

27. What's your t number? It's 555-0192.

28. There are s days in a week.

29. Do you know the saying a f in need is a friend indeed?

30. My name is Guo Hui. Guo is my l name.

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共15小题;共15分)

31. Four and five is (九).

32. Gina is my good (朋友).

33. This is my friend. (她) is English.

34. Lily and Cindy are in the same (学校).

35. In the (中心) of the park, there is a palyground.

36. Seven and two is (九).

37. Xu Lili is a good girl and she's my (朋友).

38. (她) is a girl.

39. My (书签) must be lost in our (校园).

40. She sits in the (中间的) of the classroom.

41. I have (九) books.

42. I have two new (朋友). They're Sammi and Pat.

43. (她) is a teacher.

44. I go to (学校) at 7 in the morning and go (家) at 4 in the afternoon.

45. Last year he left the (中等) school and came to the city.

四、完形填空(共10小题;共15分)

46 morning! Nice 47 you! 48 name is Alice Miller. My

49 name is Miller. And my 50 name is Alice.

I have a good friend. 51 name is Wang Xiaomei. Her 52 name is Wang and her first name is Xiaomei. 53 is a Chinese girl (中国女孩). She has a brother (有一个弟弟).

54 name is Wang Xiaolong. 55 is 12 years old (12岁).

46. A. Good B. Fine C. Hi D. How

47. A. meet B. to meet C. be D. to be

48. A. Her B. His C. I D. My

49. A. first B. OK C. last D. a

50. A. last B. first C. an D. this

51. A. She B. Her C. His D. My

52. A. first B. full C. last D. that

53. A. She B. My C. I D. Her

54. A. She B. He C. Her D. His

55. A. He B. She C. His D. Her

五、阅读理解(共10小题;共20分)

A

Hello! My name is Anna. I'm a Chinese girl. I have two good friends, Alice and Bob. They are twins. They're from America. Alice is tall, slim and helpful. She's 11 now. Look at the strong boy in the garden! He's Bob. He's between a man and a woman. The man is his father. He's on the left of Bob. He's a teacher. The woman is his mother. She's a nurse. She is very beautiful. Alice, Bob and their parents are very happy every day (每天).

56. Alice and Bob are Anna's .

A. brothers

B. sisters

C. friends

D. twins

57. Bob is a(an) boy.

A. Chinese

B. English

C. American

D. America

58. Bob is .

A. fourteen

B. thirteen

C. twelve

D. eleven

59. What's Alice's father?

A. A nurse

B. A teacher

C. A doctor

D. A policeman

60. -Where's Bob's mother?

-She's Bob.

A. on the right of

B. on the left of

C. behind

D. in the middle

B

Look! I'm Tom. This is a pencil box. It's orange. It's my pencil box. What's in the pencil box? A ruler is in the pencil box. It is my ruler. The ruler is blue and red. That is a pencil. It is black and white. It is not my pencil.

Look! That girl is Lucy. It is her pencil. That boy is Tim. I found his green pen in the lost and found case. I call Tim at 7890003. It is his telephone number.

61. What color is the pencil box?

A. It's orange.

B. It's blue and red.

C. It's green.

D. It's black and white.

62. I am Tom. That is not my .

A. pencil

B. pencil box

C. ruler

D. orange

63. has a pencil.

A. Tom

B. Lucy

C. Tim

D. Kate

64. found the pen in the lost and found case.

A. Tom

B. Lucy

C. Tim

D. Kate

65. Is Tom's telephone number 7890003?

A. Yes.

B. No.

C. OK.

D. Thank you.

六、阅读与表达(判断式)(共5小题;共10分)

Jim Green is a student at No. 14 Middle school. He has classes from Monday to Friday. He has many things to do after class. On Monday and Wednesday he helps his friends with their English. On Tuesday he makes model planes. On Friday afternoon, he plays basketball. He goes to the park with his parents and sister on Saturday. On Sunday, he has a good rest at home and does his homework.

根据短文内容,判断正误,正确的为T,错误的为F。

66. Jim has classes from Monday to Saturday.

67. Jim helps his friends with their English after class on Monday and Wednesday.

68. Jim plays basketball on Saturday afternoon.

69. Jim helps his sister with her homework on Wednesday.

70. Jim has a good rest at home on Sunday.

七、补全对话(选择)(共5小题;共10分)

A: Hello!

B: Hello!

A: 71.

B: My name is John.

A: Nice to meet you.

B: 72.

A: What's your telephone number?

B: 73.

A: How old are you?

B: 74.

A: 75.

B: I'm in Class 5.

A. It's 956 724.

B. What's your name?

C. I'm twelve.

D. Nice to meet you too.

E. What class are you in?

答案

一、单项选择

1. C

2. B

3. A

4. C

5. D

6. D

7. A

8. B

9. B 10. D

11. B 12. C 13. C 14. A 15. A

二、单词拼写(单句首字母填空)

16. middle

17. eight

18. first

19. telephone

20. seven

21. friend

22. last

23. meet

24. middle

25. eight

26. first

27. telephone

28. seven

29. friend

30. last

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)

31. nine

32. friend

33. She

34. school

35. middle

36. nine

37. friend

38. She

39. bookmark,schoolyard

40. middle

41. nine

42. friends

43. She

44. school; home

45. middle

四、完形填空

46. A 47. B 48. D 49. C 50. B

51. B 52. C 53. A 54. D 55. A

五、阅读理解

56. C 57. C 58. D 59. B 60. A

61. A 62. A 63. B 64. A 65. B

六、阅读与表达(判断式)

66. F 67. T 68. F 69. F 70. T

七、补全对话(选择)

71. B 72. D 73. A 74. C 75. E

Unit2 This is my sister单元同步测试题

一、单项选择(共15小题;共15分)

1. is his sister and are his parents.

A. This; that

B. That; this

C. This; those

D. Those; this

2. --- Are your keys?

--- Yes, they are. They're .

A. this; my

B. that; mine

C. these; my

D. those; mine

3. --- is that man over there?

--- He is Dick's uncle.

A. Where

B. What

C. Who

D. Which

4. --- is the girl behind you?

--- She's my elder sister.

A. What

B. How much

C. Where

D. Who

5. --- Are your grandparents in the photo?

--- Yes, are.

A. they; these

B. those; they

C. they; those

D. those; these

6. is a tall tree. It's near. But bird is in the sky. It's far.

A. This; this

B. This; that

C. That; that

D. That; this

7. Who are people over there?

A. this

B. that

C. these

D. those

8. --- is he?

--- He is PSY. He sang the song Gangnam Style.

A. Who

B. How

C. What

D. Where

9. --- is the girl next to Lily?

--- She's my classmate.

A. Who

B. What

C. How

D. Where

10. --- How much are these trousers?

--- 65 yuan.

A. It is

B. They are

C. This is

D. These are

11. is my friend, and is my brother.

A. This; that

B. This; he

C. This; those

D. It; these

12. --- What are teachers doing?

--- They are having a meeting.

A. this

B. that

C. those

13. --- is that tall boy?

--- He's my classmate.

A. What

B. Where

C. Whose

D. Who

14. --- is the girl in the photo?

--- She is my cousin, Lily.

A. Who

B. What

C. Where

D. When

15. --- What are those?

--- are cakes.

A. That

B. These

C. It

D. They

二、单词拼写(单句首字母填空)(共15小题;共15分)

16. My grandfather has two sons. One is my father, and the other one (另一个) is my u .

17. There are three people in my family. They are my p and I.

18. My aunt and my mother are s .

19. My a is my father's sister.

20. Mr. Brown and Mrs. Brown have two children, a son and a d .

21. These are some photos of Lucy's f . This is her mother.

22. That beautiful g is my sister.

23. This is a p of my family.

24. Alice is my sister. I am her b .

25. My c study in No. 1 Middle School.

26. This is my father's brother. He's my u .

27. --- Are these your p ?

--- Yes, they are my father and mother.

28. The woman is my mother's s . She's my aunt.

29. Your uncle's wife(妻子) is your a .

30. My uncle has a son and a d .

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共15小题;共15分)

31. I have three (照片) about my school.

32. My parents' son is my (弟弟).

33. --- Who is this (女孩)?

--- She is my daughter.

34. Kate and Gina are his (姐妹).

35. Who's in the (下一个) photo?

36. Gina and Jenny are (堂姐妹).

37. Bob is Mr. Green's (儿子).

38. What're your (父母亲) names?

39. Those are my (阿姨).

40. Alice is Mr. Green's (女儿).

41. Can you bring some (照片) to school?

42. He's my twin (兄弟).

43. The (女孩) is my sister.

44. I'm Lucy and my (姐妹) is Lily.

45. Who is the (下一个)?

四、完形填空(共10小题;共15分)

Look at this photo! I have two friends. The 46 in yellow is Mike. He is thirteen 47 old. He 48 from the U. S. A. He 49 a round face, a big nose, a small mouth 50 small eyes. This girl is his 51 Jane. She and Mike are from 52 same family(家庭). But they look 53 . She has a long face, a small 54 , a small mouth and big 55 . They are my good friends.

46. A. girl B. boy C. man

47. A. years B. year C. ages

48. A. are B. am C. is

49. A. has B. are C. have

50. A. and B. but C. /

51. A. sister B. teacher C. mother

52. A. a B. an C. the

53. A. same B. different C. at

54. A. ears B. eyes C. nose

55. A. arm B. hair C. eyes

五、阅读理解(共10小题;共20分)

A

Kim is a volleyball player. She is 24. She likes volleyball and running.

Question: Do you have a big family?

Kim: No, I don't. I only have a sister. My parents like small families. In a small family, parents can give lots of time to each child.

Q: What about your parents? Do they have a big family?

Kim: Yes, my mother has a big one. She has three brothers and two sisters.

Q: And your father?

Kim: My father has no brothers or sisters. My grandparents think it is difficult to raise(养育) more children.

56. What sports does Kim like?

A. Volleyball.

B. Running.

C. Swimming.

D. Both A and B.

57. Does Kim have a big family?

A. Yes, she does.

B. No, she doesn't.

C. She has a sister.

D. She has a brother.

58. What kind of family do her parents like?

A. The small family.

B. The big family.

C. Both small and big families.

D. I don't know.

59. Her mother has brothers and sisters.

A. two

B. three

C. four

D. five

60. Her father's parents have .

A. a daughter and a son

B. a son

C. two sons

D. two daughters

B

Hi, I'm Lucy. Look at this photo. These are my grandparents—Brian and Isabel. They are my mum's parents. My mum's name is Carol and my dad's name is Jeff. This is my aunt. She's my mum's sister. Her name is Alice. And Dick is her husband. That's Ivan and it's their dog.

I have a brother and a sister. My brother's name is Thomas and my sister's name is Juliet. They are with my parents in this photo. But where am I? I'm not in this photo.

61. Brian is Lucy's .

A. dad

B. uncle

C. grandpa

D. brother

62. Alice is Thomas's .

A. sister

B. grandmother

C. aunt

D. mum

63. are Juliet's parents.

A. Brian and Isabel

B. Jeff and Carol

C. Dick and Alice

D. Thomas and Alice

64. Carol's mother is .

A. Juliet

B. Isabel

C. Lucy

D. Alice

65. Who is Ivan?

A. He's Thomas's brother.

B. It is Alice's dog.

C. He is Juliet's cousin.

D. It is Dick's cat.

六、阅读与表达(判断式)(共5小题;共10分)

This is Mary's desk. There is a chair behind her desk. There is a pencil box on the desk. There is a pen, two pencils, an eraser and a ruler in the pencil box, and there are some English books on the desk, too. There are not any Chinese books on it. Mary's bag is on the chair. The desk is clean(干净的), and the chair is clean, too.

根据短文内容,判断正误,正确的为T,错误的为F。

66. Mary's desk is clean.

67. There is not a chair behind her desk.

68. There are some Chinese books on the desk.

69. There are two pencils in the pencil box.

70. There is a bag on the chair.

七、补全对话(选择)(共5小题;共10分)

A: Excuse me, 71.

B: Yes, there is. And 72.

A: 73.

B: No, it isn't. 74.

A: Thanks so much.

B: 75.

A. You're welcome.

B. it's on North Street.

C. Where is the bank?

D. Is it far from here?

E. is there a bank near here?

F. You have to take a bus.

G. You can walk there.

答案

一、单项选择

1. C

2. D

3. C

4. D

5. B

6. B

7. D

8. A

9. A 10. B

11. A 12. C 13. D 14. A 15. D

二、单词拼写(单句首字母填空)

16. uncle

17. parents

18. sisters

19. aunt

20. daughter

21. family

22. girl

23. photo

24. brother

25. cousins

26. uncle

27. parents

28. sister

29. aunt

30. daughter

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)

31. photos/pictures

32. brother

33. girl

34. sisters

35. next

36. cousins

37. son

38. parents'

39. aunts

40. daughter

41. photos

42. brother

43. girl

44. sister

45. next

四、完形填空

46. B 47. A 48. C 49. A 50. A

51. A 52. C 53. B 54. C 55. C

五、阅读理解

56. D 57. B 58. A 59. D 60. B

61. C 62. C 63. B 64. B 65. B

六、阅读与表达(判断式)

66. T 67. F 68. F 69. T 70. T

七、补全对话(选择)

71. E 72. B 73. D 74. G 75. A

Unit3 Is this your pencil单元同步测试题

一、单项选择(共15小题;共15分)

1. --- ?

--- No, it isn't.

A. Is this your eraser

B. What's this

C. Who's this

D. Are they your pencils

2. --- Is that your watch?

--- . It's his watch.

A. Yes, it is

B. No, it isn't

C. Yes, it isn't

D. No, it is

3. --- Are these your pants?

--- . They're Li Ming's.

A. Yes, they are

B. No, they are

C. Yes, they aren't

D. No, they aren't

4. --- Are those your books?

--- .

A. No, it isn't

B. Yes, they're

C. No, they are

D. Yes, they are

5. --- Is the red book ?

--- No, is blue.

A. your; my book

B. Tom's; hers

C. his; he

D. yours; mine

6. This is sharpener. is over there.

A. him; Hers

B. his; Hers

C. mine; His

D. yours; Mine

7. --- Mom, I am thirsty. Where is cup?

--- Is this ?

--- Yes, thank you.

A. mine; yours

B. my; your

C. mine; your

D. my; yours

8. Both Ted and Lisa lost watches last week. Later, Lisa found , but Ted

didn't find .

A. their; her; his

B. their; hers; his

C. theirs; her; his

D. theirs; hers; him

9. this pair of trousers your brother's?

A. Do

B. Does

C. Are

D. Is

10. --- Is that your pen?

--- . It's my pen.

A. Yes, this is

B. Yes, it is

C. No, it isn't

D. Yes, that is

11. --- Are these his cousins?

--- . They are his brothers.

A. Yes, they are

B. No, these aren't

C. Yes, these are

D. No, they aren't

12. --- Are those girls happy?

--- .

A. Yes, he is

B. No, she isn't

C. Yes, we are

D. No, they aren't

13. This isn't book. Is it ?

A. my; yours

B. my; your

C. mine; yours

D. mine; your

14. Some of the books belong to me, while the others are .

A. him and her

B. his and hers

C. his and her

D. him and hers

15. These are pencils and those are .

A. mine; yours

B. my; your

C. mine; your

D. my; yours

二、单词拼写(单句首字母填空)(共15小题;共15分)

16. Jim, put your e in your pencil box, please.

17. This is my t , Ms. Liu.

18. He often h me with my English.

19. Many people use c to send emails.

20. His friend went to the l to read books last weekend.

21. The students have classes in the c .

22. --- Mike, my book is lost(丢失). Please help me f it .

--- OK.

23. Thank you. You're w .

24. Is that her e ?

25. Miss Qin is a good t . She teaches(教) English well.

26. I can't do it by myself. Can you h me?

27. --- I like playing c games. What about you?

--- Me, too.

28. In our school, students often read books in the school l .

29. At school, we have to clean the c .

30. Have you seen my pen? I can't f it.

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共15小题;共15分)

31. I want to buy a (字典) for my son.

32. My father will buy me a new (电脑) on my birthday.

33. Jiangyin has many (图书馆). Many people like to borrow books from them.

34. Every day the little boy (询问) his parents many questions.

35. What colour is your (橡皮擦)?

36. Is this your (棒球)?

37. There are all kinds of (手表) in that museum.

38. We often play (游戏) in the park.

39. The d (字典) is very useful.

40. There are two new (电脑) in the teachers' office.

41. My uncle likes to go to different kinds of (图书馆) all over the world.

42. May I (问) you a question?

43. There is an (橡皮) and some pens on Tom's desk.

44. Is the (棒球) on the sofa?

45. Is this your (手表)?

四、完形填空(共10小题;共15分)

If you are a boy, you will be 46 in this book. In the book, the writer 47 you how to build a nice house 48 the trees, how to 49 the best paper plane in the world 50 how to train different kinds of dogs.

The writer 51 tells boys how to be a 52 man. He says a real man should have a strong 53 and a warm heart. A real man is always brave, 54 and confident(自信的).

Everyone can learn a lot from this interesting 55 . It is really good for boys to read.

46. A. excited B. interested C. tired D. happy

47. A. knows B. learns C. teaches D. studies

48. A. on B. of C. for D. in

49. A. make B. use C. see D. watch

50. A. or B. but C. so D. and

51. A. also B. too C. either D. again

52. A. tall B. real C. successful D. beautiful

53. A. arm B. body C. hand D. leg

54. A. lazy B. careless C. polite D. sad

55. A. story B. game C. book D. exam

五、阅读理解(共15小题;共30分)

A

Hi, I am a pencil box. I am blue. I am the house of two pencils and three pens. Oh! Two rulers and an eraser are here, too. They are good friends.

I have good friends, too. A pencil sharpener (卷笔刀) and some books are my good friends. We are in a black schoolbag. Our owner is a nice girl. Her name is Linda. She takes us to school every day. She is kind(善良的) to us.

56. The pencil box is .

A. white

B. red

C. blue

D. yellow

57. pens are in the pencil box.

A. Two

B. Three

C. Four

D. Five

58. are good friends.

A. Two pencils and three pens

B. Two rulers and three pens

C. The black schoolbag, the pencil box and Linda

D. The pencil box, the pencil sharpener and some books

59. The underlined(画线的) word "owner" means in Chinese.

A. 主人

B. 老师

C. 服务员

D. 售货员

60. What are in the schoolbag?

A. Three pencils, two pens and an eraser.

B. A pencil box and a pencil sharpener.

C. Four rulers, an eraser and some books.

D. Two pencil sharpeners and some books.

B

Now everyone. Before you start your Chinese exam, you must put down your name, student number and the number of your class on every page of your answer sheet. The answer sheet is where you should write your answers. You must not write on the question paper. If you do not know your student number, there's a list on the blackboard. If there's any problems during the exam, just put up your hand. If anyone needs a pencil now or during your exam, I have some on my desk. You can have one. And remember you have one and

a half hours to finish the exam.

61. The passage is about .

A. a Chinese lesson

B. a Chinese exam

C. speech by a Chinese teacher

D. the rules for the Chinese lessons

62. How long does the Chinese exam last(持续)?

---

A. More than two hours

B. One and fifty minutes

C. One and a half hours

D. Less than one hour

63. During the Chinese exam you can put up your hands if you .

A. don't know your number

B. have no pencils

C. have any questions

D. you don't know the answer

64. Who can take a pencil on the teacher's desk?

---

A. No one

B. Anyone who needs it

C. Everyone

D. Someone

65. According to the Chinese teacher,students should write their answers on .

A. the question papers

B. the blackboard

C. the answer sheet

D. the exercise books

C

This is my school. There are many trees and flowers in it. The teaching building is big and tall. There is a big playground in our school. After 4:30 in the afternoon, many students come to the playground to play football and some students play table tennis in the table tennis room.

There are 1,200 students in 25 classes in our school. The students all like to study. The teachers in our school are very good. They help the students to study and the students like them, too.

66. The school looks .

A. small

B. old

C. nice

67. It's very nice for this school to have .

A. trees and flowers

B. a playground

C. students and teachers

68. There are at least (至少) students in one class.

A. 45

B. 65

C. 75

69. After class the students often go to .

A. their classroom

B. their homes

C. the playground

70. What may teachers not do?

A. Give the students lessons

B. Play football and table tennis with the students

C. Don't like some students

六、阅读与表达(判断式)(共5小题;共10分)

It is Sunday morning. Mr. Brown and his son, Bill, are in a big shopping mall(商场). Mr. Brown wants to buy a new dress for Mrs. Brown. Bill likes oranges. So his father buys two kilos of oranges for him, too. There are many things and many people in the mall. There are men and women, old and young. They all want to buy something there. The people in the mall are friendly. They will he glad to help you find what you are looking for. 根据短文内容,判断正误,正确的为T,错误的为F。

71. Mr. Brown and Bill are in a big shopping mall on Saturday morning.

72. Mrs. Brown wants to buy a new dress for Mr. Brown.

73. Bill likes oranges. So his father buys him 2 kilos of oranges.

74. There are a lot of things and many people in the mall.

75. The people in the mall are old and friendly.

七、补全对话(选择)(共5小题;共10分)

A: 76. What's this in English?

B: 77.

A: How do you spell it?

B: 78.

A: 79.

B: It's green.

A: Thank you for your help.

B: 80.

A. How are you?

B. It's a ruler.

C. You're welcome.

D. Excuse me.

E. RULER.

F. How old are you?

G. What color is it?

答案

一、单项选择

1. A

2. B

3. D

4. D

5. D

6. B

7. D

8. B

9. D 10. B

11. D 12. D 13. A 14. B 15. D

二、单词拼写(单句首字母填空)

16. eraser

17. teacher

18. helps

19. computers

20. library

21. classroom

22. find

23. welcome

24. eraser

25. teacher

26. help

27. computer

28. library

29. classroom

30. find

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)

31. dictionary

32. computer

33. libraries

34. asks

35. eraser

36. baseball

37. watches

38. games

39. dictionary

40. computers

41. libraries

42. ask

43. eraser

44. baseball

45. watch

四、完形填空

46. D 47. A 48. D 49. A 50. C

51. C 52. D 53. B 54. C 55. A

五、阅读理解

56. C 57. B 58. D 59. A 60. B 61. B 62. C 63. C 64. B 65. C

66. C 67. A 68. A 69. C 70. C

六、阅读与表达(判断式)

71. F 72. F 73. T 74. T 75. F

七、补全对话(选择)

76. D 77. B 78. E 79. G 80. C

Unit 4 Where's my schoolbag单元同步测试题

一、单项选择(共15小题;共15分)

1. My quilt is the bed and my shoes are the bed.

A. in; on

B. on; under

C. under; in

D. on; in

2. --- Is your baseball your room, Mike?

--- Yes, it's my bed.

A. on; in

B. in; under

C. on; under

D. in; in

3. The pencil box is the bed but the schoolbag is the bed.

A. in; on

B. on; on

C. of; under

D. on; under

4. --- Where are your shoes?

--- They're the floor(地板) the room.

A. in; on

B. on; in

C. on; under

D. in; between

5. Where the twins?

A. is

B. are

C. am

D. be

6. Where he from?

A. are

B. is

C. does

D. has

7. In China, red represents power it is also the color of strong feelings.

A. so

B. or

C. but

D. and

8. You make lunch, I'll take care of the baby.

A. but

B. or

C. for

D. and

9. Everyone should do best.

A. its

B. ones

C. his

D. their

10. --- Hi, Xiao Ming! I haven't seen you for a long time.

--- Yeah! It's you, Lin Tao. To surprise, we can see each other here.

A. my

B. her

C. his

D. our

11. My baseball is the floor, the table.

A. on; under

B. on; on

C. under; under

D. under; in

12. The English book is the desk the room.

A. on; under

B. under; on

C. over; in

D. on; in

13. There is a window the wall.

A. on

B. in

C. under

D. at

14. --- Where are the keys?

--- They are the drawer.

A. at

B. under

C. in

D. on

15. --- that?

--- I think it's Sam.

A. What's

B. Who's

C. Whose

D. Where's

二、单词拼写(单句首字母填空)(共15小题;共15分)

16. We clean our classroom every day, so it's very clean and t .

17. --- Where is my English book?

--- I t it's in your bag.

18. This book is old, b I like it a lot.

19. Simon a plays football after school.

20. Do you often listen to the r in English?

21. The girl always keeps her room t and clean.

22. I t it's in your schoolbag.

23. Mr. Brown is very old, b he is still healthy.

24. He a has lunch at school, never at home.

25. Kangkang often listens to the r to learn English.

26. My room is t , but Gina's room is not.

27. --- He may be dead then.

--- Yes, I t so. But I'm not sure.

28. I like apples, b I don't like bananas.

29. She a reads English every morning.

30. Xiang Qiuchi was listening to the r at nine last night.

三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共15小题;共15分)

31. Eric's room is (整洁的).

32. Mike t (认为) English is interesting.

33. We shouldn't throw rubbish (到处) to keep our classroom clean.

34. "Where's my schoolbag?" Gina (总是) asks.

35. The (广播) says that it is going to rain tomorrow.

36. We always keep our classroom clean and (整齐).

37. He (想) a long time, and then said, "No."

38. We shouldn't throw rubbish (扔垃圾) (到处) to protect the environment (保护环境).

39. Li Ming (总是) gets up late and he often goes to school without breakfast.

40. The man is talking over the (无线电广播).

41. My bedroom is (整洁的).

42. Mike (认为) English is interesting.

43. We see smiling faces (到处) here and they make us feel at home.

44. I a (总是) get up at ten to seven every morning.