文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 大学英语II第8次作业

大学英语II第8次作业

本次作业是本门课程本学期的第8次作业,注释如下:大学英语II 第8单元作业题

一、单项选择题(只有一个选项正确,共40道小题)

1. –I heard your brother broke his leg.

[本题2分]

(A) I‘m sorry.

(B) Yes, but he‘s going fine.

(C) That‘s too bad.

(D) Please don‘t say that.

大学英语II第8次作业

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 只有选项B能够与题干搭配,并进一步提供信息。

2. –What‘s the news?

[本题2分]

(A) I don‘t know.

(B) The president is going to visit the town tomorrow.

(C) Yes, it is interesting.

(D) It doesn't matter.

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 题干问―有什么新闻吗?‖即使不知道也不能回答I don‘t know,显得没有礼貌。故选B,说明新闻的具体内容。

3. –Guess what I just found out.

[本题2分]

(A) No, I can‘t.

(B) It‘s none of my business.

(C) I‘ve got no idea

(D) Yes, I can.

你选择的答案: C [正确]

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 题干意思是―你猜我刚知道了什么?‖选项C表示―猜不出、不知道‖。

4. –It‘s great that you got into such a good university.

[本题2分]

(A) Oh, that‘s nothing.

(B) Don‘t mention it.

(C) I had a large dose of good luck.

(D) It‘s my pleasure.

大学英语II第8次作业

正确答案:C

解答参考:[第八单元] C Don‘t mention it. 和It‘s my pleasure. 都表示―不用谢‖,选项C意为―我是运气好‖,表示谦虚,。

5. –I hear that Jim has been dismissed from his post.

[本题2分]

(A) Jim loves his job.

(B) No, I have no idea.

(C) He has a bad luck.

(D) Oh, I am sorry to hear that.

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元] D 当听到不幸的消息时,用I‘m sorry表示遗憾。

6. –You are working hard, what are you doing?

[本题2分]

(A) No, not at all.

(B) I‘m making a bookcase.

(C) Yes, I really work hard.

(D) Thanks.

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 只有选项B是针对题干的回答。

7. –I hear Sharon is planning to study in Germany next year.

[本题2分]

(A) That‘s so exciting!

(B) I don't know.

(C) It is possible.

(D) No, she will not.

你选择的答案: A [正确]

解答参考:[第八单元]A 选项A表示听到这一消息时的反应。选项B和D都不合适,显得生硬和不礼貌。

8. –Uncle John has cancer and it has spread throughout his body.

[本题2分]

(A) What a shock.

(B) It‘s impossible.

(C) He is a good man.

(D) He must go to the hospital.

大学英语II第8次作业

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 题干意思是―约翰叔叔得了癌症,而且已经扩散到全身了‖,要表示听到这一消息非常震惊,习惯上用A 而不是B。

9. –I‘ve noticed most Americans are friendly to us Chinese.

[本题2分]

(A) Most of the time.

(B) True.

(C) Great!

(D) No, thanks.

大学英语II第8次作业

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 只有选项B是对题干的回答。

10. –By the way, what‘s the matter with Peter? He doesn‘t look very happy?

[本题2分]

(A) Please don't say so.

(B) Don't worry about it.

(C) He doesn‘t. He is worried about his English Examination.

(D) Why not?

你选择的答案: C [正确]

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 题干意思是―顺便问一下,彼得怎么啦?他看起来不是很高兴‖。选项C的意思是―是的,他不高兴。他在担心英语考试‖。

11. I still remember the day _______ I first saw him. [本题1分]

(A) that

(C) when

(D) where

大学英语II第8次作业

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 关系副词when引导定语从句,表示时间。【译文】我仍然记得第一次看见他的那天。

12. My brother, _______ is a doctor, went to the countryside yesterday. [本题1分]

(A) which

(B) who

(C) he

(D) whom

大学英语II第8次作业

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 此题考察非限制性定语从句中关系代词的选择,who指人,在定语从句中作主语。【译文】我哥哥是名医生,昨天到乡下去了。

13. ______ you need is more practice. [本题1分]

(A) That

(B) What

(C) Which

(D) How

大学英语II第8次作业

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B what引导主语从句。【译文】你需要更多的练习。

14. I proposed that we _______ a deadline for fulfilling the task. [本题1分]

(A) would set

(B) setting

(C) shall set

(D) should set

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 此题考察虚拟语气的用法,propose后的宾语从句用虚拟语气should + 动词原形,或省略should,直接跟动词原形。【译文】我提议我们应该设定完成计划的最后期限。

15. His mother is going to spend the winter holidays in Italy, _______ she has some relatives. [本题1分]

(B) which

(C) that

(D) when

大学英语II第8次作业

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考查非限制性定语从句的用法,是对主句先行词Italy的补充说明,表示地点,由where 引导。【译文】他妈妈打算去意大利过寒假,她有些亲戚在那里。

16. Neither of us _______ to undertake the responsibility. [本题1分]

(A) wants

(B) were wanting

(C) want

(D) have wanted

你选择的答案: A [正确]

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考查主谓一致的用法。neither of us 看似复数,实际上表示单数意义。【译文】我们俩都不想承担责任。

17. Ask Mr. Brown, or any other person ______. [本题1分]

(A) that are likely to know

(B) which are likely to know

(C) that is likely to know

(D) which is likely to know

你选择的答案: [前面作业中已经做正确] [正确]

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 先行词指人,并带有限定词any,定语从句通常由that 引导;any other perso n 是单数。【译文】去问问布朗先生或者其他可能知道的人。

18. They ______ that those responsible be brought to justice. [本题1分]

(A) said

(B) thought

(C) believed

(D) demanded

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 此题考察虚拟语气的用法。Demand 后的宾语从句用虚拟语气,(should)+ 动词原形。【译文】他们要求相关责任人受到法律的制裁。

19. His success was due to _______ he had been work hard. [本题1分]

(A) that

(B) the fact which

(C) the fact that

(D) the fact of

大学英语II第8次作业

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 这是fact后可以跟由that 引起的从句作同位语。【译文】他的成功归因于他的努力工作。

20. ______ from what you say, he has done his best. [本题1分]

(A) To judge

(B) Judged

(C) Judges

(D) Judging

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 这里用现在分词作状语。【译文】根据你所说的来判断,他已经尽全力了。

21. ______ we now know about the disease was learned by careful study of diseased organs. [本题1分]

(A) What

(B) Why

(C) How

(D) That

你选择的答案: [前面作业中已经做正确] [正确]

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考察由what 引导的名词从句,在句子中作主语。【译文】我们现在对这一疾病的了解是通过对病变器官仔细研究得来的。

22. I know the coat is unfashionable but I ?m not going to throw it away. I‘ll keep it _______ tha t style comes into fashion again. [本题1分]

(A) when

(B) until

(C) since

(D) as

大学英语II第8次作业

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 这是由until 引导的时间状语从句,表示―直到……‖。【译文】我知道这件外套

过时了,但我不打算把它扔掉,我要留着它,直到这种样式又开始流行。

23. The president suggested that a UN observer _______ the conference. [本题1分]

(A) attended

(B) attending

(C) should attend

(D) would attend

大学英语II第8次作业

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 此题考察虚拟语气的用法。Suggest 后的宾语从句应该用(should)+ 动词原形表示虚拟语气。【译文】总统建议联合国观察员应该出席会议。

24. His father is a man ________ I have the greatest respect. [本题1分]

(A) for whom

(B) who

(C) of whom

(D) that

你选择的答案: A [正确]

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考查定语从句的用法。―respect for sb.‖ 表示―尊敬某人‖,在定语从句中介词for提前,而先行词man在定语从句中作介词for的宾语,所以用whom引导从句。【译文】他父亲是我尊敬的人。

25. I require that he _______ by ten. [本题1分]

(A) comes

(B) is coming

(C) would come

(D) should come

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 此题考察require后的宾语从句用虚拟语气(should)+ 动词原形【译文】我要求他十点钟到。

26. We have no choice in ______ we should do next. [本题1分]

(A) whatever

(B) that

(C) whichever

(D) what

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 此题考察由what引导的名词从句作介词in的宾语。【译文】我们对于下一步该做什么没有选择的余地。

27. After reading the report, the police chief ordered that parking ______ on Main Street during t he rush hour. [本题1分]

(A) be prohibiting

(B) be prohibited

(C) is prohibited

(D) was prohibited

大学英语II第8次作业

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 这是order 后的宾语从句用(should)+动词原形表示虚拟语气,此句中parking和p rohibit是被动关系。【译文】警长读完报告后下令高峰时期禁止在主要道路停车。

28. It was Mrs. White‘s day off, and Paul was _______ duty in her place. [本题1分]

(A) in

(B) to

(C) on

(D) off

你选择的答案: C [正确]

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 此题考察短语on duty,意思是―执勤‖、―在岗位上‖。【译文】怀特太太休假,保罗替她上班。

29. She saw that there was indeed a man immediately behind her. ______, he was observing h er strangely. [本题1分]

(A) Therefore

(B) However

(C) Nevertheless

(D) Moreover

大学英语II第8次作业

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 此题中therefore表示―因此‖,however表示―然而‖,nevertheless表示―然而‖,m oreover表示―此外,而且‖,只有moreover符合句子的意思。【译文】她看见真的有个人紧跟着她,而且那人还很奇怪的观察她。

30. Italy ______ Germany is turning out to be a surprisingly well matched competition. [本题1分]

(A) versus

(B) with

(C) and

(D) to

大学英语II第8次作业

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考察介词versus的用法,意思是―对……‖ 【译文】让人吃惊的是,意大利对德国的比赛竟然势均力敌。

31. The press invade people's _______ unjustifiably every day. [本题1分]

(A) pirate

(B) piracy

(C) privacy

(D) private

大学英语II第8次作业

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C 此题考察词汇辨析。pirate 意思为―海盗‖;piracy是名词,意思为―海上抢劫‖;pr ivacy 是名词,意思为―隐私‖;private是形容词,意思是―私人的‖。【译文】每天,媒体都在不当地侵犯人们的隐私。

32. He was sure that the man was ______ any crime. [本题1分]

(A) innocent to

(B) innocent of

(C) innocence to

(D) innocence of

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B be innocent of crime意思是―无罪‖。【译文】他确信这个人无罪。

33. The Conservative Party's victory in April's general election persuaded him to ______ Presiden t again. [本题1分]

(A) take after

(B) take for

(C) run after

(D) run for

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D take after表示―照顾‖;run after表示―追逐‖,run for表示―竞选‖。【译文】保守党在四月份普选中获胜,这使得他再次参加总统竞选。

34. _______ this was the truth. [本题1分]

(A) To some extension

(B) By some extension

(C) To some extent

(D) By some extent

大学英语II第8次作业

正确答案:C

解答参考:[第八单元]C to some extent表示―从某种程度上说‖。【译文】从某种程度上说,这是真的。

35. He's usually very ______ at keeping his private life out of the media) [本题1分]

(A) adept

(B) adopt

(C) adapt

(D) adult

你选择的答案: A [正确]

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考查词义辨析。adept表示―擅长的‖,adopt作动词,意思为―采纳‖;adapt作动词,表示―使适应‖;adult是名词,表示―成年人‖。【译文】他通常很善于不让媒体打扰他的私生活。

36. Wash your hands ______ with hot soapy water before handling any food. [本题1分]

(A) thorough

(B) thoroughly

(C) through

(D) though

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

解答参考:[第八单元]B 此题考查词义辨析,thoroughly作副词,表示―彻底地‖。【译文】触食物之前用热肥皂水彻底洗手。

37. He _______ his intention to become the best golfer in the world. [本题1分]

(A) told

(B) spoke

(C) declined

(D) declared

大学英语II第8次作业

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D declare表示作动词―宣布‖。【译文】他宣布,他想成为世界上最好的高尔夫选手。

38. When I'm going out in the evening I use the bike if I can ______the car. [本题1分]

(A) than

(B) better than

(C) rather than

than

(D) less

大学英语II第8次作业

解答参考:[第八单元]C 此处考查短语rather than的用法,rather than表示―而不是‖。【译文】只要能够的话,我晚上出门都骑自行车而不是开车。

39. Her marriage is ______ trouble and she is desperately unhappy. [本题1分]

(A) in

(B) at

(C) on

(D) for

你选择的答案: [前面作业中已经做正确] [正确]

正确答案:A

解答参考:[第八单元]A 此题考查短语in trouble的用法,意思是―处于困境之中‖ 【译文】她的婚姻出了

问题,她感到绝望和伤心。

40. The Minister says the idea is _______ consideration. [本题1分]

(A) deserve

(B) worth

(C) worthwhile

(D) worthy of

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

解答参考:[第八单元]D 短语be worthy of表示―值得‖。【译文】部长说这个主意值得考虑。

五、阅读理解、完形填空题(共4道小题)

41.

With only about 1,000 pandas left in the world, China is trying to clone the animal and save the endangered species. That's a move similar to what a Texas University researcher has been undertaking for the past five years in a project called ―Noah‘s Ark.‖

Dr. Duane Kraemer, a professor in Texas University and a pioneer in embryo (胚胎) transfer work and related procedures, says he salutes the Chinese effort and ―I wi sh them all the best s uccess possible. It's a worthwhile project, certainly not an easy one, and it's very much like what we're attempting here—to save animals from extinction.‖

It is estimated that as many as 2,000 species of mammals, birds and reptiles will become ex tinct over the next 100 years. The panda, native only to China, is in danger of becoming extinct

(灭绝的) in the next 25 years.

This week, Chinese scientists said they grew an embryo by introducing cells from a dead fe male panda into the egg cells of a Japanese white rabbit. They are now trying to implant the e mbryo into a host animal. The entire procedure could take from three to five years to complete.

―The nuclear transfer of one species to another is not easy, and the lack of available panda eggs could be a major problem,‖ Kraemer believes. ―They will probably have to do several hundr ed transfers to result in one pregnancy. It takes a long time and it's difficult, but this could be gr oundbreaking science if it works. They are certainly not putting any live pandas at risk, so it is worth the effort,‖ adds Kraemer

―They are trying to do something that's never been done, and this is very similar to our work in Noah's Ark. We're both trying to save animals that face extinction. I certainly applaud their ef fort and there's a lot we can learn from what they are attempting to do. It's a research that is v ery much needed.‖

[共5题]

(1) The aim of ―Noah‘s Ark‖ project is to . [本题2分]

(A) implant embryo into a host animal

(B) salute the Chinese efforts in saving pandas

(C) save endangered animals from extinction

(D) clone animals

你选择的答案: C [正确]

正确答案:C

(2) How long will the Chinese panda cloning project take according to the passage? [本题2分]

(A) 1 Year

(B) 3 to 5 years

(C) 2 years.

(D) 25 years.

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

(3) The word ―groundbreaking‖ (Paragraph 5) means . [本题2分]

(A) essentially new

(B) pioneering

(C) evolutionary

(D) epoch making

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

(4) What could be the major problem in cloning pandas according to Professor Kraemer? [本题2分]

(A) Lack of available panda eggs.

(B) Lack of host animals.

(C) Lack of qualified researchers.

(D) Lack of funds.

大学英语II第8次作业

正确答案:A

(5) Which of the following is true? [本题2分]

(A) Animal cloning is an easy project.

(B) The panda is in danger of becoming extinct in the next 25 years.

(C) China cloned panda and saved the endangered species.

(D) They are certainly putting live pandas at risk.

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

参考答案:

[第八单元]; 第5小题:B 由第三段的最后一句话可知。

42.

In August 1997 a car carrying England‘s Princess Dia na and her companions was involved in a late night crash in a Paris tunnel. Reports immediately surfaced that Diana had died after a h igh-speed race away from paparazzi in hot pursuit. Some witnesses claimed that a cameraperson on a motorbike had cut in front of the speeding Mercedes to slow it down, resulting in the trag edy. Others contended that several paparazzi descended on the wreck snapping pictures rather t han giving assistance to the victims. Several had their cameras confiscated, and five were arrest ed by Paris police for failure to offer aid.

The paparazzi defended themselves with a number of arguments. Princess Diana was a publi c figure and therefore newsworthy. She had openly and often attracted media attention both for s elfish reasons (to win public support during her marital difficulties) and for good causes (fighting AIDS and banning land mines). The fact that the paparazzi were not employed by a specific ne ws organization should not mean they were less worthy of press freedom. Virtually every major n ews operation of any standing in the world employs people like them. Moreover, even the so-call ed mainstream press regularly paid for the product of their efforts. They did what they did becau se people wanted their kind of news coverage.

Many news operations were unconvinced. In England, France, Germany, and the United State s, several media outlets declared that they would never again purchase paparazzi photos and vid eos. In Great Britain, the head of the national press council called for severe restrictions on the movement and functioning of these paparazzi.

[共5题]

(1) According to the witnesses, what‘s the reason for the car crash? [本题2分]

(A) It was a late night.

(B) The hot pursuit of paparazzi.

(C) The Mercedes was too fast.

(D) Several paparazzi snapped pictures

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

(2) Where did the accident happen? [本题2分]

(A) London

(B) Germany.

(C) Paris.

(D) England.

你选择的答案: C [正确]

正确答案:C

(3) What's the meaning of the sentence in t he middle of paragraph 2 ―…should not mean they w ere less worthy of press freedom.‖? [本题2分]

(A) they do not have press freedom.

(B) they have little press freedom.

(C) They were worthy of press freedom.

(D) they have more freedom than the specific news organization.

大学英语II第8次作业

正确答案:C

(4) According to the passage, what can we learn about the paparazzi? [本题2分]

(A) Paparazzi sold pubic figure‘s photos and videos to the press.

(B) They offered aid after the accident happened.

(C) Paparazzi were employed by a specific news organization

(D) After the accident, they were not arrested by Paris police.

大学英语II第8次作业

正确答案:A

(5) Which of the following is NOT mentioned in the passage? [本题2分]

(A) The paparazzi defended themselves with a number of arguments.

(B) Even the mainstream press regularly paid for the product of paparazzi.

(C) Princess Diana was a public figure and therefore newsworthy.

(D) Nobody called for severe restrictions on the movement of paparazzi.

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

参考答案:

[第八单元]; 第5小题:D 由第三段的最后一句话可知。

43.

The United States has more than one hundred twenty medical colleges. The American Associ ation of Medical Colleges says these schools have about seventy thousand students.

How hard is it to get into one of the top medical schools, like for example the one at Yale University in Connecticut? Last year almost three thousand seven hundred students hoped to get accepted there. Only one hundred seventy-six -- or less than five percent -- were admitted.

People who want to become medical doctors often study large amounts of biology, chemistry and other science. Some students work for a year or two in a medical or research job before th ey try to get accepted to medical school.

Medical students spend their first two years in classroom study. They learn about the body a nd all of its systems. And they begin studying diseases -- how to recognize and treat them. By t he third year, students guided by experienced doctors begin working with patients in hospitals. A s the students watch and learn, they think about the kind of medicine they would like to practice as doctors. During the fourth year, students begin applying to hospital programs for the addition al training they will need after medical school. Competition for a residency at a top hospital can be fierce.

A medical education can be very costly, especially at a private school. One year at a private medical college can cost forty thousand dollars or more. The average at a public medical schoo l is more than fifteen thousand dollars. Most students have to take out loans to pay for medical school. Many finish their education heavily in debt.

Doctors are among the highest paid professionals in the United States. Specialists in big citie s are generally the highest paid. But there are also doctors who earn considerably less, including those in poor communities.

[共5题]

(1) Which of the following ideas is NOT suggested in the passage? [本题2分]

(A) It is hard to get into one of the top medical schools.

(B) The United States has more than one hundred twenty medical colleges.

(C) Medical students need two years‘ classroom study.

(D) After graduating from medical schools, the students become doctors.

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

(2) How many years the medical students take to graduate from medical school?. [本题2分]

(A) 2

(B) 3

(C) 4

(D) 1

你选择的答案: C [正确]

正确答案:C

(3) In what way many medical students pay for their medical education? [本题2分]

(A) Have part-time jobs in hospitals.

(B) Take out loans.

(C) Their parents pay for it.

(D) Work hard for the scholarship.

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

(4) What the medical students begin to do in their fourth year of study? [本题2分]

(A) Looking for a job.

(B) Working with patients in hospitals

(C) Applying to hospital programs for the additional training.

(D) Learning about the body and all of its systems

大学英语II第8次作业

正确答案:C

(5) _______ are generally the highest paid. [本题2分]

(A) Specialists in big cities.

(B) Experienced doctors.

(C) Doctors in poor communities

(D) Doctors who graduated from private medical schools.

大学英语II第8次作业

正确答案:A

参考答案:

[第八单元]; 第5小题:A 根据文章最后一段可知。

44.

―They‘ll never pick me,‖ you thought. Three teenage kids torched a subway token booth after seeing the movie Money Train on cable television. They were caught at the scene red-handed, so they aren‘t claiming innocence. Instead, their defense is that the media are the real culprits; Money Train and television made them do it.

You listen as the prosecutor tells you and your eleven colleagues that similar appeals have b een rejected in the past. A boy in Florida named Ronnie Zamora killed an elderly neighbor and said he was just imitating Kojak. Some boys gang raped two little girls after seeing a similar atta ck on an NBC made-for-television movie, Born Innocent. Both times juries like yours refused to p lace the blame on the media) Millions of people had seen the same content, those juries reason ed, and they didn‘t kill anyone, rape anybody, or set fire to anything.

Then you listen to the defense. These are good kids. They‘ve never been in trouble. But the y‘d seen thieves in the movie squirt a flammable liq uid into a token booth and set it afire, causi ng the clerk to open the door to escape. The defendants did what the movie had taught them to do, only this time the clerk didn‘t get out in time. She was burned to death. The lawyer asks, ―Where would these children have gotten such an idea? Their parents didn‘t teach them this. Wh y did they think it was possible? Why did they think no one would get hurt?‖ The attorney then quotes former Senate Majority Leader Bob Dole‘s comments on the floor of the U.S. Senate afte r a series of similar attacks occurred when the movie was in the theaters. ―Those who work in Hollywood‘s corporate suites must also be willing to accept their share of the blame,‖ said the R epublican who would eventually run for president. ―Is this h ow they want to make their livelihood s? Is this their contribution to society?‖

[共5题]

(1) ―They were caught at the scene red-handed…‖ (paragraph 1) means _______. [本题2分]

(A) When they were caught, their hands were reD)

(B) They were caught when they torched a subway token booth.

(C) They were caught at the moment they saw a red hand.

(D) They were caught by the police.

大学英语II第8次作业

正确答案:B

(2) In this case, the clerk in the subway token booth ______. [本题2分]

(A) opened the door and escaped.

(B) got out in time

(C) was burned to death

(D) was caught by the police

大学英语II第8次作业

正确答案:C

(3) The word ―attorney‖ ( paragraph 3) means______. [本题2分]

(A) the judge

(B) the lawyer

(C) the jury

(D) the defendant

你选择的答案: B [正确]

正确答案:B

(4) What‘s Bob Dole‘s attitude toward Hollywood‘s corporate suites? [本题2分]

(A) They accepted their share of the blame

(B) They contributed a lot to the society.

(C) They make their livelihoods in a right way.

(D) They should be blamed.

你选择的答案: D [正确]

正确答案:D

(5) Which of the following is NOT mentioned in the defense? [本题2分]

(A) The author believes that the media should not be blamed.

(B) These are good kids and they‘ve never been in trouble

(C) The kids did what the movie had taught them to do

(D) The kids thought no one would get hurt.

你选择的答案: A [正确]

正确答案:A

参考答案:

[第八单元]; 第5小题:A 从全文可以看出作者认为媒体是应该受到指责的。