文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 2016春《美国文学》作业100分

2016春《美国文学》作业100分

2016春《美国文学》作业

2016春《美国文学》作业100分

作业

1.第1题

Among the following 3 authors the one who later became a naturalized

British citizen was ---.

A.Mark Twain

B. Fitzgerald

C.Henry James

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

2.第2题

“ i am monarch of all i survey,/ my right there is none to dispute.”

this line is from ____.

A.Nature

B.Civil Disobedience

C.Walden

D.Representative Men

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

3.第3题

According to Mathew Arnold, one poem written by William Cullen Bryant

was the “most perfect brief poem in the language”. The title of the

poem is __________.

A.“Thanatopsis”

B.“To a Waterfowl”

C.“The Wild Honey Suckle”

D.“The Indian Burying Ground”

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

4.第4题

________ was the first writer of local color to achieve wide popularity.

A.Mark Twain

B.Harriet Stowe

C.Bret Harte

D.Henry James

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

5.第5题

. the jazz age, characterized by frivolity and carelessness, refers to ________.

A.1910s

B.1920s

C.1930s

D.1960s

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

6.第6题

_______, the ruthless, amoral protagonist of the The Sea Wolf, best realizes the ideal of the “Superman.”

A.Hurstwood

B.Wolf Larsen

C.Prufrock

D.Santiago

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

7.第7题

Puritans emphasized a ____God.

A.merciful

B.wrathful

C.benevolent

D.learned

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

8.第8题

William Sidney Porter was the real name of ________.

A.Mark Twain

B.O’ Henry

C.Jack London

D.William Dean Howells

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

9.第9题

william faulkner once declared that ___ was the first truly american writer from whom we are descended.

A.Washington Irving

B.Cooper

C.Hawthorne

D.Mark Twain

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

10.第10题

___ wrote Rights of Man in 1792 to suggest the overthrow of the British monarchy.

A.Thomas Paine

B.Benjamin Franklin

C.George Washington

D.Jefferson

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

11.第11题

___ is not a nam e to refer to Natty Bumppo in Cooper’s frontier saga.

A.deerslayer

B.pathfinder

C.hawkeye

D.Mohican

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

12.第12题

Among the following authors, only one has been called the American Scott. He is _______.

A.Washington Irving

B.James Fenimore Cooper

C.Herman Melville

D.Nathaniel Hawthorne

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

13.第26题

Twice-told Tales is a collection of stories written by ___.

A.Nathaniel Howthorne

B.Edgar Ellan Poe

C.Washington Irving

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

14.第27题

Among the following fictions written by John Steinbeck, only one is about the Second World War. It is ______________.

A. “The Snake”

B. The Grapes of Wrath

C. “The Moon Is Down”

D.“The Pearl”

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

15.第28题

Among the following 3 authors the one who did not win a Nobel Prize is ---.

A.William Faulkner

B. F. S. Fitzgerald

C. John Steinbeck

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

16.第29题

Among the following fictions, only one is not written by Nathaniel Hawthorne. It is ___________.

A.The Scarlet Letter

B.The Blithedale Romance

C.The Marble Faun

D.The Fall of the House of Usher

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

17.第30题

The scarlet letter “A” in the novel The Scarlet Letter at first stands for _____________.

A.angel

B.adultery

C.able

D.africa

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

18.第31题

“Ishmale” is the name of the narrator in the novel ___.

A. Moby Dick

B.The Scarlet Letter

C.The Blithdale Romance

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

19.第32题

Among the following novelists, the only one who had the working experience as a seal hunter is__________.

A.Henry James

B. Mark Twain

C.Fitzgerald

D.Jack London

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

20.第33题

The Blithedale Romance is a novel about the Brook Farm experiment written by __________.

A.Henry James

B.Nathaniel Hawthorne

C.James Fenimore Cooper

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

21.第34题

Among the following writers, only one does not belong to the naturalistic school. He is___.

A.Henry James

B.Stephen Crane

C.Theodore Dreiser

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

22.第35题

Among the following philosophers, only one did not have an influence over the writings of Jack London. He is________.

A.Karl Marx

B.Nietzsche

C.Spencer

D.Foucault

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

23.第36题

The Author of the short story "A Gift for Maggie" is ---.

A. O. Henry

B. Mark Twain

C.Jack London

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

24.第37题

Among the following authors the one who once visited China was ---.

A.Henry James

B.William Faulkner

C.Ernest Hemingway

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

25.第38题

robert frost once said that a poem should begin with delight and end in__________.

A.pleasure

B.ugliness

C.death

D.wisdom

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

26.第39题

The arbiter of nineteen-century literary realism in America was ______.

A.Mark Twain

B.Henry James

C.O’Henry

D.William Dean Howells

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

27.第40题

“ we hold these truths to be elf-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their creator with certain unalienable rights, that among these are life, liberty, and the pursuit of happiness.” this sentence is taken from ___.

http://www.wendangku.net/doc/e14d60c852d380eb63946d04.htmlmon Sense

B.The Declaration of Independence

C.The Autobiography

D.The American Crisis

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

28.第41题

___ is not written by Ralph Waldo Emerson.

A.Self-reliance

B.Nature

C.The American Scholar

D. The Bells

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

29.第42题

Emily Grierson, the protagonist in Faulkner’s story A Rose for Emily, can be regarded as a symbol for all the following qualities

except______.

A.old values

B.rigid ideas of social status

C.bigotry and eccentricity

D.harmony and integrity

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

30.第43题

______ is not a character in the novel The Scarlet Letter.

A.Arthur Dimmesdale

B.Roger Chillingworth

C.Goodman Brown

D.Pearl

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

31.第44题

the famous lines “the apparition of these faces i nthe crowd; petals on a wet, black bough” are from ______

A.A Virginal

B.In a Station of the Metro

C.A Pact

D.Salutation the Second

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

32.第45题

The School Room Poets did not include _____.

A.Longfellow

B.Lowell

C.Holmes

D.Poe

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

33.第53题

Pound’s poem “the river-merchant’s wife” was translated from a poem by the chinese poet __________.

A.李白

B.杜甫

C.白居易

D.王安石

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

34.第54题

The leader of the American Transcendentalism is _________.

A.Henry David Thoreau

B.Ralph Waldo Emerson

C.Henry James

答案:B

您的答案:B

题目分数:2.0

此题得分:2.0

35.第55题

The first American writer who propounded that a piece of literary work should focus on the production of a single emotional effect is ___.

A. Nathaniel Hawthorne

B.Herman Melville

C.Edgar Ellan Poe

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

36.第56题

The American writer whose one essay greatly influenced later civil

right leader Martin Luther King is ___.

A.Ralph Waldo Emerson

B.Philip Freneau

C.Henry David Thoreau

答案:C

您的答案:C

题目分数:2.0

此题得分:2.0

37.第57题

Among the following short stories, only one is not written by Nathaniel Hawthorne. It is _________.

A.Young Goodman Brown

B.Wakefield

C.The Birthmark

D.the pit and the pendulum

答案:D

您的答案:D

题目分数:2.0

此题得分:2.0

38.第58题

Sister Carrie is a noel written by ___.

A.Theodore Dreiser

B.Stephen Crance

C. Frank Norris

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

39.第59题

The central character Huckleberry Finn in The Adventures of Huckleberry Finn also appears in Twain’s novel ________.

A.The Adventures of Tom Sawyer

B.A Connecticut Yankee in King Arthur’s Court

C.An American Tragedy

D.Life On Mississippi

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

40.第60题

“The Black Cat” written by Poe is a _________.

A.gothic Story

B.love Story

C.detective story

D.lyrical poem

答案:A

您的答案:A

题目分数:2.0

此题得分:2.0

41.第13题

american naturalism, like romanticism, had come from germany.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

42.第14题

The Second World War led the American intellectuals to a bitter disillusionment, breeding what is called modernism.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

43.第15题

Hawthorne, who seemed to be haunted by his sense of sin and veil, never showed a positive part of the life.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

44.第16题

By the end of the nineteenth century, the realists rejected the portrayal of idealized characters and events.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

45.第17题

The 19th century female poet Emily Dickinson was a forerunner of the modern Imagist poetry.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

46.第18题

The poet Robert Frost wrote in traditional rhyme schemes, but his themes are very modern.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

47.第19题

Poe was a predecessor of the later British detective writer Conan Doyle.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

48.第20题

John Stwinbeck didn't win a Nobel Prize because he was sympathetic with the working class people.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

49.第21题

"A Rose for Emily" is a Gothic short story written by William Faulkner.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

50.第22题

An Italian Sonnet is a short poem with fourteen iambic pentameter lines rhymed abbaabbacdecde.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

51.第23题

Though Emily Dickinson married twice in her life, love had never been a major theme in her poetry.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

52.第24题

The House of the Seven Gables is a novel written by Nathaniel Hawthorne based on his experience in the Brook Farm.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

53.第25题

life and death is a major theme in emily dickinson’s poems.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

54.第46题

As a literary movement, American Realism came in the latter half of the nineteeth century, as a reaction against the lie of romanticism.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

55.第47题

The foundation of American national literature was laid by the early American romanticists.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

56.第48题

Immediately after their arrival in america, the american puritans became more preoccupied with business and profits, as they had to be in the grim struggle for survival.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

57.第49题

Ralph Waldo Emerson was a representative figure of the American Transcendentalism.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

58.第50题

Stream of Consciousness is a minor technique that William Faulkner employed in his novels.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

59.第51题

The most important Southern writer is Robert Penn Warren who was the author of the poem “All the King’s Men”.

答案:错误

您的答案:错误

题目分数:1.0

此题得分:1.0

60.第52题

The detective created by Poe was named Dubin.

答案:正确

您的答案:正确

题目分数:1.0

此题得分:1.0

作业总得分:100.0

作业总批注:

2016春《美国文学》作业100分