文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit 11 What do you think of game shows?(A 卷)

笔试部分

一、看图填词

A.写出图中实物的名称

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

B.写出描述下面物体或情景的词

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

Unit11 A卷(附答案)

$100 000 000

答案:略

二、单项选择

1.—_______ do you think _______ game shows? —I love them. A.How;of

B.What;of

C.What;about

答案:B

2.His friend is a _______ boy. A.five -years -old

B.five -years old

C.five -year -old

答案:C

3.—I love Sports News.What about you? —_______. A.I did ,too

B.I do ,too

C.I can ,too

答案:B

4.—How about _______ to movie? —OK. A.going

B.to go

C.go

答案:A

5.Welcome _______ the show. A.in B.to C./

答案:B

6._______ clothes is for women. A.Wash B.Washing C.Washes

答案:B

7.Look!Our teacher is talking _______ John. A.with

B.to

C.about

答案:B

8.Thanks for _______ my room.

A.cleaning

B.to clean

C.clean

答案:A

9.The story was written _______ an American writer.

A.with

B.on

C.by

答案:C

10.—Welcome to China!

—_______.

A.That’s all right

B.Thank you

C.It doesn’t matter

答案:B

11.My mother often asks me _______ her with housework.

A.to help

B.help

C.helping

答案:A

12.Each student _______ a dictionary.

A.have

B.has

C.there is

答案:B

13.Please show your photos _______ us.

A.for

B.to

C.with

答案:B

14.Some of food _______ delicious.

A.is

B.are

C.were

答案:A

15.Their opinions about fashion _______ different.

A.is

B.are

C.was

答案:B

三、看图完成下题

Unit11 A卷(附答案)

Peter and Charly will go to the movie theatre.But Peter doesn’t know the way.Charly writes the way on a piece of paper.

Walk straight the Sun A venue until you see a video arcade.Turn left and you are on the Centre Street.Y ou will go past a library.Then turn right.Go straight and you will see a park in front of you.Go through the park and turn left.After you pass the seventh shop,you will see a supermarket.The movie theatre is next to the supermarket.Y ou can’t miss(错过) it.

你能准确地说出图中标号所代表的地方吗?

A _______

B _______

C _______

D _______

E _______

答案:A.video arcade B.library C.park D.supermarket E.movie theatre

四、补全对话

A:Where did you go on vacation?

B:1

A:What do you think of China?

B:2

A:Do you like Chinese food?

B:Y es,I do.3

A:How about Chinese people?

B:4

A:How was the weather?

Unit11 A卷(附答案)

1._______

2._______

3._______

4._______

5._______

答案:1.C 2.A 3.D 4.B 5.E

五、完成句子

1.你认为武汉的天气怎么样?

_______ _______ you _______ _______ the weather in Wuhan?

答案:What do;think of

2.她不能忍受每天在家做饭。

She _______ _______ _______ at home every day.

答案:can’t stand cooking

3.史密斯太太不介意别人怎么评价她。

Mrs Smith _______ _______ what others _______ _______ _______.

答案:doesn’t mind;think of her

4.这位年轻的姑娘喜欢别人赞美她的容貌。

The young girl _______ _______ _______ about her appearance.

答案:enjoys nice word

5.这就是我所想的。

This is _______ _______ _______.

答案:what I think

六、完形填空

Mary is a little girl.She is only five.She is not 1.She 2how to read or write.But her sister Joan is a 3.She is ten.She knows how to read and write.

One day,Joan 4her little sister in the room.She is 5the table.There 6 a pencil in 7hand.She is writing.

“9how “What are you writing,Mary?”she asks.“I’m writing 8my friend Rose.”

can you?Y ou don’t know how to write,”says her sister.

“Well,”says Mary.“It doesn’t matter.Rose doesn’t know how to10,either.”

1.A.work B.at school C.study D.student

答案:B

2.A.doesn’t knows B.know C.don’t know D.doesn’t know

答案:D

3.A.schoolgirl B.schoolboy C.boy students D.student girl

答案:A

4.A.write B.reading C.seeing D.sees

答案:D

5.A.on B.under C.at D.in

答案:C

6.A.are B.is C.has D.have

答案:B

7.A.my B.their C.his D.her

答案:D

8.A.from B.to C.for D.with

答案:B

9.A.And B.So C.But D.Or

答案:C

10.A.dance B.sing C.write D.read

答案:D

七、阅读理解

Mr Smith lives in a village(村子),but he works in a big city.He goes to work by train every morning and comes home in the same way.

This morning when he is reading his newspaper in the train,a man behind him says “hello”to him and begins to talk to him.“Y our life is not interesting,isn’t it?Y ou take the same train on the same time every morning,and you always sit in the same seat and read the same newspaper(报纸).”“How do you know all that about me?”Mr Smith says angrily(生气地).

“Because I always sit in the same seat behind you,”the man answers.

1.Mr Smith works _______.

A.in a village

B.in a city

C.in a town

D.in the country

答案:B

2.He comes back home from work _______.

A.by ship

B.by bus

C.on foot

D.by train

答案:D

3.When he is on the train,Mr Smith often _______.

A.reads books

B.reads newspaper

C.talks to others

D.listen to others

答案:B

4.Mr Smith _______.

A.likes the man very much

B.is good at reading

C.doesn’t like the man at all

D.has much money

答案:C

5.The man knows Mr Smith because _______.

A.he is Mr Smith’s good friend

B.they work in the same factory

C.he sits behind Mr Smith on the train every day

D.they live in the same village

答案:C

八、书面表达

根据表格内容,用英语写一篇不少于80词的短文,要求条理清楚。

Unit11 A卷(附答案)