文档库

最新最全的文档下载
当前位置:文档库 > 中国医科大学《大学英语1(本科)》在线作业_6

中国医科大学《大学英语1(本科)》在线作业_6

中国医科大学《大学英语1(本科)》在线作业
试卷总分:100 测试时间:-- 试卷得分:100
一、单选题(共50道试题,共100分。)得分:100
1.They’ve () several scenes in which I appeared.
A. cut through
B. cut out
C. cut in
D. cut back

答案:B
满分:2分得分:2
2.The old men and the children must () in our country.
A. take good care
B. be taken good care
C. take care of
D. be taken care of

答案:D
满分:2分得分:2
3.I () basketball with my friends next month.
A. will play
B. played
C. play
D. playing

答案:A
满分:2分得分:2
4.— How long does it take to go there () — Approximately 10 minutes.
A. on walking
B. in walking
C. by walking
D. with walking

答案:C
满分:2分得分:2
5.Worldwide, approximately 100 million sharks are killed each year, 98% () for their fins.
A. exclusively
B. espectively
C. properly
D. incredibly

答案:A
满分:2分得分:2
6.Of course, the best way to learn English varies () person to person.
A. of
B. about
C. through
D. from

答案:D
满分:2分得分:2
7.— Would you like to go to the concert with us this evening— ().
A. No, I already have plans.
B. I’m ill, so I shouldn’t go out.
C. No, I really don’t like being with you.
D. I’d love to, but I am busy tonight.

答案:D
满分:2分得分:2
8.— Excuse me, () where Main Street is — Turn left at the second light and then go straight for two blocks.
A. tell me
B. can you tell
C. you should tell me
D. can you tell me

答案:D
满分:2分得分:2
9.— (). — I’m terribly busy these days.
A. How do you do
B. How old are you
C. How are things with you, Jimmy
D. Where are you from

答案:C
满分:2分得分:2
10.— We get knowledge () from books () from life.— Yes, both are important.
A. either;or
B. neither;nor
C. not only;but also
D. not;but

答案:C
满分:2分得分:2
11.— Shall I give you a ride as you look so tired— Thank you. ().
A. It’s your duty.
B. Don’t mention it
C. Do as you like
D. It couldn’t be better

答案:D
满分:2分得分:2
12.I don’t know () he will join us or not.
A. if
B. which
C. that
D. when

答案:A
满分:2分得分:2
13.Antarctic () we know very little is covered with thick ice all the year round.
A. which
B. about which
C. that
D. where

答案:B
满分:2分得分:2
14.He is a man of great experience, () much can be learned.
A. who
B. that
C. from which
D. from whom

答案:D
满分:2分得分:2
15.In recent years travel companies have succeeded in selling us the idea that the further we go, ().
A. our holiday the will be better
B. our holiday will be the better
C. the better our holiday will be
D. the better will our holiday be

答案:C
满分:2分得分:2
16.Stop cutting trees, () the earth will become worse and worse.
A. and
B. however
C. but

D. or

答案:D
满分:2分得分:2
17.— I’m leaving for London tomorrow, Joss. — ().
A. Take your time.
B. That’s it.
C. All the best!
D. It doesn’t matter.

答案:C
满分:2分得分:2
18.Their talks are expected to focus () arms control.
A. on
B. with
C. over
D. in

答案:A
满分:2分得分:2
19.How do you do— ().
A. How do you do
B. Fine, thank you.
C. Very well
D. Not too bad.

答案:A
满分:2分得分:2
20.— Hi, Tom. How are you — ().
A. Never mind.
B. My pleasure.
C. Can’t complain.
D. Not at all.

答案:C
满分:2分得分:2
21.The weather turned out to be very good, () was more than I had expected.
A. of which
B. which
C. that
D. in which

答案:B
满分:2分得分:2
22.— I’m wondering if you could give me some advice about my project.— ().
A. I’d rather sit here if you don’t mind.
B. I think it might be a good idea to do some research first.
C. Certainly, why not
D. Yes, I like these two places.

答案:B
满分:2分得分:2
23.— Hello, I’m David Potter.— Hello, I’m Kelly Smith. Just ().
A. call my Kelly
B. call me at Kelly
C. call me Kelly
D. call Kelly me

答案:C
满分:2分得分:2
24.If I () the job, I would do it in a different way.
A. would do
B. shall do
C. were to do
D. do

答案:C
满分:2分得分:2
25.— We made up. — ().
A. Good job
B. That’s OK
C. Very nice
D. I'm really happy for you

答案:D
满分:2分得分:2
26.— Good morning, Bob. How are you doing — ().
A. Hello.
B. Good evening.
C. Not too bad. And you
D. How do you do

答案:C
满分:2分得分:2
27.() this kind of question often () in your class, Alex
A. Does, ask
B. Is, asked
C. Has, asked
D. Will, asked

答案:B
满分:2分得分:2
28.I have made up my mind to go back to () I lived when I was young to work.
A. which
B. where
C. who
D. what

答案:B
满分:2分得分:2
29.He () to school by bike everyday.
A. go
B. went
C. goes
D. will go

答案:C
满分:2分得分:2
30.The horse is getting old and can’t run () it did.
A. as faster as
B. so fast than
C. so faster as
D. as fast as

答案:D
满分:2分得分:2
31.The boy () a cigarette in the bathroom by his mother.
A. caught smoking
B. was caught smoking
C. caught to smoke
D. was caught to smoke

答案:B
满分:2分得分:2
32.It is very important () a foreign language.
A. to learn
B. to have learned
C. learn
D. being learning

答案:A
满分:2分得分:2
33.The television station apologized for the interference, which was () bad weather conditions.
A. because
B. due to
C. in that
D. regardless of

答案:B
满分:2分得分:2
34.To do that, they need her to be () and responsive through the beginning of the operation process.
A. convenient
B. conscientious
C. conscious
D. conventional

答案:C
满分:2分得分:2
35.Nic () a job i

n a bank, but to our surprise he didn’t take it.
A. is offered
B. offered
C. was offered
D. has offered

答案:C
满分:2分得分:2
36.John first suggested ().
A. this idea to me
B. me this idea
C. me to this idea
D. me to take the idea

答案:A
满分:2分得分:2
37.Professor Thomas, this is Miss Rita Smith.— ().
A. My pleasure
B. That’s OK
C. Very nice
D. Nice to meet you

答案:D
满分:2分得分:2
38.—Who is that speaking—().
A. I am David speaking
B. That is David speaking
C. This is David speaking
D. He is David speaking

答案:C
满分:2分得分:2
39.Didn’t you see the man ()
A. I nodded just now
B. whom I nodded just now
C. I nodded to him just now
D. I nodded to just now

答案:D
满分:2分得分:2
40.I () waste time when I was studying.
A. was used to
B. used to
C. will use to
D. use to

答案:B
满分:2分得分:2
41.We have been preparing our fighters to adjust themselves () civil society.
A. to
B. in
C. through
D. with

答案:A
满分:2分得分:2
42.It depends on () they will reach an agreement.
A. /
B. if
C. whether
D. what

答案:C
满分:2分得分:2
43.I’m very pleased to know you.— ().
A. Thanks
B. The pleasure is mine
C. Not at all
D. welcome

答案:B
满分:2分得分:2
44.How beautifully she sings! I have never heard ().
A. the better voice
B. a good voice
C. the best voice
D. a better voice

答案:D
满分:2分得分:2
45.— I’m afraid I’ve got to be running along. See you later.— ().
A. Very well.
B. My pleasure.
C. See you.
D. Never mind.

答案:C
满分:2分得分:2
46.After two hours, he returned to the room () the wise man was.
A. of which
B. which
C. that
D. in which

答案:D
满分:2分得分:2
47.Canada is larger than () country in Asia.
A. any
B. any other
C. other
D. another

答案:A
满分:2分得分:2
48.He felt more uneasy with the whole class () at him.
A. staring
B. stare
C. stared
D. stares

答案:A
满分:2分得分:2
49.— Pardon me. I wonder if you could tell me how to get to Mott Street — Keep going straight for two blocks, then () Elm Street and you'll run right into it.
A. stop at
B. turn right o
C. go to
D. ask at

答案:B
满分:2分得分:2
50.If I had known my life was going to () like this, I would have let them help me.
A. turn in
B. turn up
C. turn on
D. turn out

答案:D
满分:2分得分:2